Fotbal LIVE: baietii de la Alb Negru joaca in Nationala Artistilor!

Apropo.ro / 12.06.2009, 13:31
Fotbal LIVE: baietii de la Alb Negru joaca in Nationala Artistilor!
Urmareste acum antrenamentul Nationalei Artistilor si un interviu cu baietii de la Alb Negru, pe videochat-ul Apropo.ro.

Luni, 15 iunie, incepand cu ora 17.45, te invitam la antrenamentul Nationalei de Fotbal a Artistilor, in cadrul videochat-ului Apropo.ro.

Andrei si Kamara vor fi mai dinamici ca oricand, pentru ca vor filma pe terenul de fotbal, in cadrul antrenamentului Echipei Artistilor din Bucuresti, inainte de plecarea la mare pentru campionat. Baietii vor raspunde intrebarilor fanilor pe parcursul videochat-ului si vor incerca sa inscrie cat mai multe goluri pe teren.

Din echipa artistilor fac parte Adrian Enache, Aurelian Temisan, Dani Otil, Victor Ila, Felipe, Connect-R, Piticu (Simplu), Cristi Groza, Marian Tascau, Augustin Viziru, Lucian Viziru, Andrei Stefanescu, Kamara Ghedi, Florin Moise (Dj Moise), trupa Trouble (3-4 dansatori), Cristi Nistor si cativa fosti jucatori: Danut Lupu, Cristi Buturuga, Calin Motroc.

In Cupa Presei, baietii au avut ca adversari reprezentanti din aproape toate televiziunile si ziarele importante din Romania si au mai sustinut meciuri internationale cu reprezentantele Ucrainei, Bulgariei, Turciei, Braziliei, Poloniei, Japoniei, Italiei.

Andrei joaca mijlocas central si Kamara joaca fundas central.

Fanii trupei Alb Negru pot castiga cele doua premii personalizate puse la bataie de Andrei si Kamara raspunzand in pagina de videochat la intrebarea “Cum se numeste cel mai recent single al baietilor de la Alb Negru?”.

Andrei ofera un tricou cu care a participat la sedinte foto si concerte si care il infatiseaza pe prietenul si colegul sau de trupa Kamara, caricaturizat. La randul sau, Kamara ofera una din palariile lui norocoase, cu care suntem siguri ca l-ati vazut in concerte si interviuri. Vedeti poza cu premiile si raspundeti la intrebare in pagina de videochat.

 

Alb Negru – Fara sens de pe tare.ro

Â