Fotbalist afghan torturat pentru ca tinea cu Manchester

Apropo.ro / 25.01.2002, 09:11
Fotbalist afghan torturat pentru ca tinea cu Manchester
Jucatorul echipei Maywand din Kabul, Syed Shah, sustine ca talibanii l-au tinut in arest, timp de o saptamina, si l-au torturat, pentru ca a urmarit la televizor o partida a formatiei Manchester United, a anuntat site-ul "Ananova.com". "Eu am vrut numai sa-mi vad idolul, dar ei m-au lovit

Jucatorul echipei Maywand din Kabul, Syed Shah, sustine ca talibanii l-au tinut in arest, timp de o saptamina, si l-au torturat, pentru ca a urmarit la televizor o partida a formatiei Manchester United, a anuntat site-ul „Ananova.com”.

„Eu am vrut numai sa-mi vad idolul, dar ei m-au lovit in talpi cu cabluri electrice”, a declarat Shah, admirator al mijlocasului englez al echipei din Manchester, David Beckham.

Jucatorul afgan, in virsta de 21 de ani, a fost surprins de talibani in timp ce viziona meciul dintre echipele Manchester United si Bayern Munchen, din cadrul sferturilor de finala ale editiei din anul 2001 a Ligii Campionilor. Shah isi dotase televizorul cu o antena satelit artizanala facuta din recipiente metalice pentru ulei. Antena respectiva fusese confectionata, contra cost, de un prieten al lui Shah.
Sursa: www.mediafax.ro