Fotbalist argentinian impuscat pe autostrada

Apropo.ro / 05.02.2002, 09:19
Fotbalist argentinian impuscat pe autostrada
Fotbalistul argentinian al echipei San Lorenzo, Jonathan Santana, a fost împușcat, duminica, pe o autostrada din Buenos Aires, de atacatori neidentificați, fiind spitalizat în stare grava, informeaza AFP. Santana se afla în automobilul condus de tatal sau, pe autostrada "25 Mai",

Fotbalistul argentinian al echipei San Lorenzo, Jonathan Santana, a fost împușcat, duminica, pe o autostrada din Buenos Aires, de atacatori neidentificați, fiind spitalizat în stare grava, informeaza AFP.

Santana se afla în automobilul condus de tatal sau, pe autostrada „25 Mai”, cînd niște necunoscuți dintr-un autovehicul care rula pe aceeași banda a șoselei au deschis focul în direcția fotbalistului. Atacatorii au reușit sa fuga de la locul incidentului.

Jucatorul formației San Lorenzo a fost atins de doua gloanțe, fiind ranit la umar și la gît. Santana a fost transportat de urgența la spitalul Pinero, din capitala argentiniana, și a fost supus unei intervenții chirurgicale. „A trebuit sa-i facem o traheotomie, pentru a-l putea opera. În prezent, respira cu dificultate. Sistemul sau respirator este probabil afectat de glonțul care l-a ranit în zona gîtului”, a spus medicul care l-a tratat pe Santana, Silvina Alage.

Sursa: www.mediafax.ro