Jucatorii Bulent Korkmaz, Arif Erdem, Hakan Unsal, Elvir Balici și Berkant Goktan, care au fost excluși din lotul de baza al echipei Galatasaray, sînt serviți la restaurantul din incinta bazei de pregatire cu aceeași mîncare ca și personalul clubului, în urma instrucțiunilor antrenorului Fatih Terim.
„Terim a cerut personalului angajat la restaurantul de cinci stele din cadrul bazei de la Florya sa nu îi serveasca pe acești fotbaliști cu aceeași mîncare ca și restul echipei. Cei cinci fotbaliști sînt nevoiți sa consume aceeași mîncare ca și personalul bazei sportive și jucatorii de la echipa de tineret, servita în tavi de metal”, noteaza site-ul ajansspor.com.
Terim a stabilit, în urma cu aproximativ 20 de zile, ca acești jucatori sa se antreneze la alta ora fața de restul echipei. Fatih Terim a schimbat și ora prînzului restului lotului, de la ora 13.00 la 14.00, pentru a evita ca ceilalți fotbaliști sa se întîlneasca cu cei cinci jucatori. „La 14.00 își trimitea secunzii ca sa vada daca cei cinci au parasit restaurantul”, scrie ajansspor.com.
Pentru lotul de baza, bucatarii clubului pregatesc un meniu special, în timp ce pentru personal se aduce mîncare printr-o firma de catering. Cei cinci fotbaliști excluși din lotul de baza se antreneaza în fiecare dimineața, începînd cu ora 11.00, timp de o ora și jumatate.
„Dupa antrenament, ei merg la dușuri. Daca întîrzie acolo, nici macar nu mai stau ca sa își usuce parul și se grabesc sa ajunga la restaurant, pentru a nu se întîlni cu Terim și ceilalți jucatori. Cei care întîrzie și mai mult, nu mai manînca la restaurantul din incinta bazei”, noteaza sursa citata, care menționeaza ca ceea ce i-a deranjat cel mai mult pe cei cinci fotbaliști, a fost faptul ca Terim l-a trimis pe asistentul sau, Okkeș Polat, sa verifice daca instrucțiunile pe care le-a dat personalului restaurantului sînt respectate.
Mediafax