Fotbaliștii de la Apulum vor asista la meciul CFR Cluj-Rapid

Apropo.ro / 10.08.2004, 12:08
Fotbaliștii de la Apulum vor asista la meciul CFR Cluj-Rapid
Fotbaliștii echipei Apulum Alba Iulia vor fi prezenți, miercuri, la partida CFR Cluj - Rapid București, care va avea loc în etapa a III-a a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX. Apulum urma sa evolueze, miercuri, în compania echipei Steaua, însa partida a fost

Fotbaliștii echipei Apulum Alba Iulia vor fi prezenți, miercuri, la partida CFR Cluj – Rapid București, care va avea loc în etapa a III-a a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Apulum urma sa evolueze, miercuri, în compania echipei Steaua, însa partida a fost amînata, deoarece gruparea din Bulevardul Ghencea va juca, joi, la Belgrad, în prima manșa a turului doi preliminar al Cupei UEFA, cu FC Zeleznik.

„Luni, am efectuat o ședința de pregatire, marți vom face doua antrenamente, iar miercuri, dupa antrenamentul de dimineața, jucatorii mi-au propus sa mergem la Cluj, la jocul dintre CFR și Rapid. Cred ca le voi satisface dorința, iar eu voi pleca imediat dupa terminarea acestuia la București pentru a-mi depune actele la cursul PRO rezervat antrenorilor” a declarat antrenorul Stelian Gherman.

Pe de alta parte, titularii echipei Apulum vor avea liber de vineri seara pîna luni dupa amiaza, cînd se va relua ciclul saptamînal de pregatire, în timp ce echipa a doua, condusa de Alexandru Pelici, Marcel Rusu și Ștefan Fogoroși și alcatuita din jucatori care au evoluat mai puțin în acest campionat, va fi prezenta, la Reșița, la Memorialul „Mircea Chivu”.

La pregatirile echipei Apulum mai sînt așteptați atacanții Vascko (fostul jucator al formației din Alba Iulia, în campionatul trecut), Vlasiu (Jiul Petroșani) și mijlocașul Itu (CF Cugir).

Mediafax