Fotbalistii din Uruguay si-au reluat greva

Apropo.ro / 26.07.2004, 10:33
Fotbalistii din Uruguay si-au reluat greva
Fotbaliștii din Uruguay au reluat greva suspendata pe data de 10 iulie și au amenințat ca o vor extinde și asupra echipei naționale, în cazul în care nu se va ajunge la un acord între cluburi și federație, a anunțat trezorierul sindicatului jucatorilor,

Fotbaliștii din Uruguay au reluat greva suspendata pe data de 10 iulie și au amenințat ca o vor extinde și asupra echipei naționale, în cazul în care nu se va ajunge la un acord între cluburi și federație, a anunțat trezorierul sindicatului jucatorilor, Pablo Hernandez.

Fotbaliștii din Uruguay au intrat în greva pe 24 iunie, din cauza restanțelor financiare ale cluburilor din liga a doua fața de jucatori.

Echipa naționala a Uruguayului ocupa locul noua în clasamentul preliminariilor Cupei Mondiale din 2006, zona America de Sud, cu 7 puncte, cu 6 mai puține decît ocupanta primei poziții, Brazilia. Reprezentativa statului Uruguay va întîlni, la începutul lunii septembrie, selecționata Ecuadorului, într-un meci din etapa a opta din preliminariile CM.

Mediafax