Fotbalistul Rafael van der Vaart divorțează de modelul Sylvie

De: Gabriela Voicu / 03.01.2013, 10:42
Fotbalistul Rafael van der Vaart divorțează de modelul Sylvie
Primul divorț al anului 2013 va fi cel al cuplului Sylvie și Rafael van der Vaart, care s-au certat chiar de Revelion. Află de ce!

Rafael Van der Vaart (29 de ani) și frumoasa lui soție, Sylvie (34 de ani), au decis să pună capăt mariajului de șapte ani.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea fotbalului s-a rupt de Revelion, când, conform celor de la BILD, Rafael van der Vaart și-a înșelat soția cu o prietenă chiar la petrecerea dintre ani.

Rafael și Sylvie s-au certat atunci, iar fotbalistul și-a pălmuit soția. Deși inițial Sylvie a spus că și-a iertat soțul, mai târziu cei doi și-au anunțat separarea. Fotbalistul olandez a declarat apoi că îi pare rău: „Sunt un prost, un idiot! Îmi pare foarte rău”, a spus el.

Sylvie, Damian și Rafael van der Vaart

Chiar în prima zi de Crăciun soții Van der Vaart postaseră pe internet o fotografie de familie, alături de băiețelul lor Damian, în vârstă de 6 ani, și păreau foarte fericiți.

„Sunt foarte trist pentru că lucrurile n-au mers între noi. Doar eu și Sylvie suntem responsabili”, a mai declarat jucătorul echipei Hamburg.

Sylvie a fost mult mai sinceră. „Din păcate, ne-am îndepărtat unul de altul în timp, un proces gradual pe care nu l-am putut opri. Deși sună ciudat, ne iubim și ne respectăm în continuare”.