FOTOGRAFIA care a REVOLUȚIONAT MEDICINA! Detaliul din poză care face ISTORIE!

De: Marian Andrei / 03.10.2012, 16:22
FOTOGRAFIA care a REVOLUȚIONAT MEDICINA! Detaliul din poză care face ISTORIE!
Au rămas uimiți după ce s-au uitat cu ATENȚIE. Măreste imaginea care a...

Între zecile de fotografii făcute de părinți juniorului Romero, se află una care va face istorie. Tatăl, Curtis Norville, care este cameraman și fotograf profesionist, a observat într-una din poze că ochiul stâng al micuțului arăta foarte ciudat.

„Fiind primul nostru copil, l-am fotografiat de foarte multe ori. Sunt obișnuit cu efectul de ochi roșii care apare în anumite fotografii, dar în această poză, parcă ar fi avut o gaură în ochi” a spus Curtis, care a decis consultarea micuțului Romero de către medicul de familie, care a constatat că ochiul copilului nu reflectă lumina si l-a trimis la spitalul de copii din Birmingham.

Analizele făcute de medici au fost devastatoare pentru familia Norville, arătând că Romero suferă de retinoblastom, o formă rară de cancer al retinei. Mai mult, micuțul avea deja o tumoare imensă la ochiul stâng și alte cinci mai mici la ochiul drept.

De patru luni, de când i-a fost descoperită boala, Romero este tratat prin chimioterapie, iar medicii sunt optimiști că se va vindeca total iar vederea nu îi va fi afectată decât parțial.