Fotografia cu Barack Obama îmbrățișat cu Michelle Obama a făcut înconjurul lumii

Apropo.ro / 08.11.2012, 09:49
Fotografia cu Barack Obama îmbrățișat cu Michelle Obama a făcut înconjurul lumii
Un mesaj postat pe Twitter de președintele american Barack Obama a fost însoțit de o fotografie în care el o îmbrățișează pe soția sa, Michelle. Imaginea a devenit virală.

Președintele SUA, Barack Obama, a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, la scurt timp după realegerea sa pentru un nou mandat la Casa Albă. Cel mai important dintre ele este „Încă patru ani”, fiind însoțit de o fotografie a președintelui îmbrățișând-o pe soția sa, Michelle.

Mesajul care va rămâne probabil în istorie este cel pe care Barack Obama l-a postat două minute mai târziu. „Încă patru ani„, anunță mesajul său, fiind însoțit de o fotografie a președintelui îmbrățișând-o pe soția sa, Michelle.

Potrivit Buzzfeld, un site de Internet foarte popular în Statele Unite, acest mesaj a devenit cel mai popular din toate timpurile. Astfel, a luat locul unui mesaj al cântărețului Justin Bieber, erou al adolescenților în Statele Unite și în întreaga lume.

Până la ora transmiterii acestei știri, mesajul a fost redistribuit pe Twitter de 533,918 de ori, iar pe Facebook are 2,293,703 de Like-uri și 264,792 de Share-uri.

Citește mai multe detalii despre fotografia virală cu Barack Obama, pe Mediafax.ro