Fotografia zilei: Amani Fancy

De: Marian Andrei / 13.03.2013, 17:30
Fotografia zilei: Amani Fancy
Mediafax Zoom - noua secțiune a Mediafax dedicată iubitorilor artei fotografice și publicului - vă pune la dispoziție, în categoria Anul sportiv intern 2013: Ianuarie - Februarie, 24 de fotografii de la evenimentele sportive ale acestui început de an.

Începutul anului sportiv 2013 a fost marcat, prin amploarea și noutatea sa, de Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE). Cele trei medalii cucerite de sportivii români, una de aur și două de argint, au propulsat România pe locul opt în clasamentul final, în condițiile în care reprezentanții a doar 18 țări din cele 45 de participante au reușit să urce pe podium.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

La fotografiile de la FOTE se adaugă cele de la meciurile de Cupă Davis, în care România a învins Danemarca, dar și cele de la reușita Stelei din 16-imile Ligii Europa în fața echipei Ajax Amsterdam.

Imaginea de azi ne-o prezintă pe Amani Fancy (Anglia) concurând în proba de patinaj artistic, programul scurt, din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2013).

Vezi celelalte imagini din galeria dedicată evenimentelor sportive din primele două luni ale anului, pe zoom.mediafax.ro