Fotografia zilei: Coreea de Nord

De: Marian Andrei / 29.03.2013, 15:02
Fotografia zilei: Coreea de Nord
După aproape 60 de ani de la semnarea armistițiului din peninsula Coreea, perspectivele de pace din regiune se înrăutățesc.

În ultimele săptămâni Phenianul a amenințat Seulul si Washingtonul cu lovituri nucleare preventive, iar, ca răspuns, Statele Unite au trimis două bombardiere stealth B-2 la exercițiul militar susținut impreună cu armata sud-coreeană. Adăugând întreruperea de către Coreea de Nord a liniei telefonice de urgență cu Seulul, perspectivele sunt sumbre.

Mediafax Zoom – noua secțiune a Mediafax dedicată iubitorilor artei fotografice și publicului – vă pune la dispoziție, în categoria Coreea de Nord, 35 de fotografii în care vă este prezentată actualitatea din această țară, așa cum este percepută de restul lumii prin perdeaua cenzurii instituite de regimul lui Kim Jung-un.

Află mai multe despre timpul probabil pe vremea.apropo.ro

Imaginea selectată, nedatată, a fost făcută publică de către Agenția Coreeană Centrală de Știri marți, 19 martie 2013, și infățișează un exercițiu militar al Armatei Populare Coreene, într-un loc nespecificat din Coreea de Nord. 

Vezi celelalte imagini din galeria dedicată Coreei de Nord, pe zoom.mediafax.ro