Fotografia zilei: Steaua București, titlul 24

De: Marian Andrei / 29.05.2013, 15:45
Fotografia zilei: Steaua București, titlul 24
La finalul unui sezon în care a condus categoric ostilitățile din primul eșalon fotbalistic românesc, cea mai galonată echipă de fotbal din România, Steaua București, a sărbătorit în Piața Constituției din București, alături de mii de suporteri câștigarea celui de-al 24-lea titlu de campioană a României din istorie.

Mediafax Zoom – secțiunea Mediafax dedicată iubitorilor artei fotografice și publicului – vă pune la dispoziție, în categoria Steaua București, titlul 24, 20 de fotografii de excepție realizate în timpul decernării trofeului și a manifestărilor de bucurie din Piața Constituției.

Imaginea aleasă de noi ni-i prezintă pe jucătorii steliști, ținând în mâini trofeul Ligii I, sosind în Piața Constituției într-un autocar descoperit, pentru a sărbători câștigarea celui de-al 24-la titlu din istorie, marți, 28 mai 2013. (Tiberiu Crișan / Mediafax Foto) 

Vezi celelalte imagini din galeria dedicată câștigării, de către echipa de fotbal Steaua București, a ultimului său titlu de Campioană Națională, pe zoom.mediafax.ro