Fotografii cu Kate Middleton topless, publicate de o revistă franceză

De: Gabriela Voicu / 14.09.2012, 11:30
Fotografii cu Kate Middleton topless, publicate de o revistă franceză
Kate Middleton și Prințul William sunt întristați și dezamăgiți de publicarea unor fotografii cu ducesa de Cambridge topless, în timpul unei vacanțe intime a cuplului.

Revista franceză Closer a anunțat publicarea, în exclusivitate, a unor fotografii cu ducesa de Cambridge topless, alături de cu prințul William, în Luberon, Franța.

„Descoperiți în exclusivitate în Closer fotografiile la care lumea nu se aștepta: ducesa de Cambridge topless pe terasa unei case de oaspeți la Luberon!”, scriu pe site jurnaliștii francezi.

„Pentru cea de-a doua lună de miere, Kate și William au ales Provence, pentru un sejur romantic. Singuri pe lume. Cuvântul de ordine: în vacanță uităm tot, de atmosfera mohorâtă londoneză și chiar de costumul de baie rămas în valiza alteței”, anunță revista Closer.

William și Kate

Closer a precizat că fotografiile au fost făcute în timp ce ducesa de Cambridge și prințul William se aflau în vacanță la castelul francez al nepotului reginei, lordul Linley.

Kate și William au aflat despre intenția revistei de a publica fotografiile în timp ce luau micul dejun în Kuala Lampur, Malaezia, anunță BBC News. Potrivit unor oficiali ai familiei regale, cuplul regal este „întristat și dezamăgit” de publicarea fotografiilor, considerând că este o încălcare a intimității lor.

Anunțul revistei Closer vine după scandalul de proporții declanșat în urma publicării unor fotografii cu prințul Harry gol, realizate luna trecută, într-o cameră de hotel din Las Vegas.