Fotografii de colecţie! Cum arătau juraţii ” X Factor” în 1993

De: Cristiana Trifu / 29.11.2017, 10:57
Fotografii de colecţie! Cum arătau juraţii ” X Factor” în 1993
În săptămâna în care Antena 1 aniversează 24 de ani şi derulează şapte seri de supershow-uri, juraţii X Factor vor fi alături de telespectatori pentru a aduce emoţie, spectacol şi trăiri intense. Dar iată şi ce făceau aceştia în anul 1993, când Antena 1 avea prima emisie.

Pentru Delia, anul a fost unul important, însă nu neapărat din perspectiva carierei. Celebra cântăreaţă avea atunci doar 11 ani şi era la şcoala ”Dinu Lipatti”, unde studia pianul. ”Ştiu că ascultam Michael Jackson şi Abba şi cântam şi dansam singură, în faţa oglinzii. S-a întâmplat să fiu încurajată de mama, care a luat treaba asta în serios, aşa că m-a înscris la o şcoală de specialitate, unde mi-am fixat bazele”, îşi aminteşte Delia.

Pentru Horia Brenciu însă, cariera în televiziune începea să prindă contur! Prima apariţie televizată a lui Horia Brenciu a avut loc la TVR, în anul 1993, la emisiunea „Concurs de seducţie”, realizată pe litoral, la Costineşti.

Şi pentru Ştefan Bănică, anul 1993 a însemnat un an important, în care a apărut primul album al acestuia, intitulat ”Un actor/Un rock’n’roll”.

Cât despre Carla’s Dreams, rămâne încă un mister unde era şi ce făcea în urmă cu 24 de ani!
De 24 de ani, Antena 1 e mereu aproape de telespectatorii săi, iar anul acesta sărbătoarea nu ţine o zi, ci şapte. ”Pe 29 noiembrie, ziua noastră e şi a ta. Suntem noi, mereu cu tine, la Antena 1!”, aceasta este deviza sub care postul tv le va oferi telespectatorilor ediţii speciale ale emisiunilor sale.

Zilele de sărbătoare începute încă de luni, 27 noiembrie, continuă vineri, 1 decembrie, de la 21:15, la “X Factor”. După ce Ştefan Bănică şi Delia şi-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al şaptelea sezon ”X Factor”, e rândul grupei de peste 24 de ani a lui Horia Brenciu să trăiască emoţii intense.
Se anunţã, aşadar, o seară de vineri spectaculoasă, cu show-uri atent pregătite, în care se va face încă un pas către galele live ale show-ului. Cine merge mai departe în Galele LIVE şi pe cine mizează mentorul Horia Brenciu, rămâne de văzut vineri, 1 decembrie, de la 21.15.