Fotomodel de lenjerie intima la varsta de 4 ani! (poze)

Apropo.ro / 18.08.2011, 13:13
Colectiile de lenjerie intima ale brandului "Jours Apres Lunes" sunt foarte sexy, dar se adreseaza fetitelor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

In zilele nostre goana de dupa celebritate incepe la o varsta frageda. Nici nu renunta bine la scutece, ca fetitele se viseaza supermodele.

Dupa ce revista Vogue Franta a fost criticata pentru pozele sexy cu Thylane Blondeau, modelul in varsta de numai 10 ani, acum o firma de lenjerie intima este pusa la zid din cauza pozelor sexy cu fetite.

Galerie Foto!

Fotomodel de lenjerie intima la varsta de 4 ani

Colectiile de lenjerie intima ale brandului „Jours Après Lunes” sunt foarte dragute, dar se adreseaza fetitelor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, niste varste la care ele nici nu stiu si nici n-ar trebui sa stie ce e aia lenjerie intima.

Campanie publicitara „Jours Apres Lunes”

Suparator este si faptul ca modelele pozeaza ca niste femei in toata firea, pozitii seducatoare, ochelari de soare supradimensionati, coafura a la Amy Winehouse, bijuterii sexy.

Fatele sunt supuse astfel unei maturizari fortate, sustin criticii.

Aparitiile lui Thylane Blondeau in revista Vogue au fost considerate de critici „revoltatoare”, acestia fiind de parere ca avem in fata nuditate infantila.

Thylane Blondeau

A intrat in industria fashion devreme, primele sale aparitii dateaza din 2005, cand avea doar 4 ani si cand a defilat pe podium pentru Jean-Paul Gaultier.