Fotomodel la 96 de ani

Apropo.ro / 04.01.2005, 13:48
Fotomodel la 96 de ani
O britanica în vîrsta de 96 de ani va fi imaginea unei linii de produse de frumusețe ce va fi lansata saptamîna aceasta în Marea Britanie, transmite AFP, citîndu-i pe organizatorii campaniei. Irene Sinclair, care locuiește în nordul Londrei, debuteaza la aceasta vîrsta ca imagine a


O britanica în vîrsta de 96 de ani va fi imaginea unei linii de produse de frumusețe ce va fi lansata saptamîna aceasta în Marea Britanie, transmite AFP, citîndu-i pe organizatorii campaniei.

Irene Sinclair, care locuiește în nordul Londrei, debuteaza la aceasta vîrsta ca imagine a unei linii de produse cosmetice lansata de Dove. Portretul lui Irene se afla deja pe site-ul companiei din septembrie și urmeaza sa apara în presa și pe panouri stradale din Marea Britanie și nu numai.

„Am participat la aceasta campanie pentru a fi ambasadoarea persoanelor în vîrsta și a demonstra ca nu sîntem perimate și mai avem înca multe de oferit”, a explicat Irene.

„Nu am fost niciodata frumoasa, însa acum am început sa vad altfel. Totul este sa îmbatrînești frumos”, spune ea.

Potrivit producatorului de cosmetice pentru care lucreaza Irene, obiectivul campaniei este combaterea stereotipurilor vehiculate în presa. „Speram sa deschidem calea spre o definire mai realista și mai cuprinzatoare a noțiunii de frumusețe”, a comentat Abigail Storms, brand manager la Dove.

Potrivit unui sondaj, 97% dintre fetele britanice cu vîrsta între 8 și 13 ani sînt de parere ca persoanele în vîrsta nu pot fi frumoase.

Mediafax