Fotomodele care pozează cu rechini (Video)

De: Gabriela Voicu / 09.01.2013, 13:50
Fotomodele care pozează cu rechini (Video)
Hannah Fraser și Roberta Mancino sunt două modele care au participat la o ședință foto inedită, sub apă.

Două modele internaționale au realizat o ședință foto spectaculoasă în apele tropicale din Filipine, alături de mai mulți rechini-balenă.

Hannah Fraser, în vârstă de 36 de ani, și Roberta Mancino, în vârstă de 32 de ani, s-au scufundat în Oceanul Pacific și, alături de fotografii Shawn Heinrichs și Schmidt Kristian, au realizat o ședință foto impresionantă, pregătită cu atenție timp de 4 luni.

Hannah Fraser

Rhincodon typus sau rechinul-balenă este cel mai mare pește din lume, cu până la 15 m lungime, care poate cântări până la 40 de tone. În ciuda dimensiunii, rechinul-balenă este inofensiv pentru om. El se hrănește cu plancton și cu pești mici pe care îi prinde.

Hannah Fraser este din Australia și practică de mulți ani înotul de adâncime. A fost fascinată de sirene de la vârsta de 3 ani, iar la 9 ani și-a confecționat o coadă, fiind inspirată de filmul „Splash”. Acum lucrează în L.A. ca model și actriță, continuând să practice înotul cu balene, delfini și chiar rechini.

Prin acest tip de activități, ea încearcă să atragă atenția asupra necesitaății protejării vieții marine și face un apel pentru oprirea vânătorii balenelor.