Fotomodelele de succes ale Romaniei

Apropo.ro / 08.07.2008, 14:08
Nu degeaba se spune ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume

Nu degeaba se spune ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Sase reprezentante ale sexului frumos din Romania au confirmat deja acest lucru: Catrinel Menghia, Diana Dondoe, Irina Lazarescu, Elena Baguci, Carmen Prodan si Valentina Pelinel.

Au plecat de pe plaiurile noastre pentru a cunoaste faima pe podiumurile marilor capitale ale modei, numarandu-se printre modelele care au reusit sa se impuna pe piata internationala.

 

 

 

 

Catrinel MenghiaDupa ce in anul 2002 a fost desemnata "Modelul Anului" in Romania, Catrinel Menghia a semnat primul contract important cu Emporio Armani, luand astfel decizia de a se muta la Milano, unde si-a inceput cu adevarat cariera de model international.

Catrinel a fost remarcata si astfel a ajuns imaginea a cel putin 10 marci foarte populare in Europa printre care Emporio Armani, I.D Sarrieri, Bruno Manetti, Cotton Club si Triumph.

"Lucrez foarte mult in prezentari de lenjerie, unde se plateste bine, iar cea mai pretentioasa campanie de pana acum a fost Emporio Armani Lingerie", a declarat Catrinel.

Diana Dondoe-model international

Diana Dondoe este una dintre cele mai cunoscute modele din Romania si se afla pe locul cinci in Topul 50 al modelelor din intreaga lume. Aceasta a defilat pentru creatori de renume mondial precum Prada, Ungaro, Miu Miu si Donna Karen.

A pozat alaturi de Naomi Campbell si Adriana Lima pentru prestigiosul calendar "Pirelli 2005".

Acum se afla in topul celor mai bine platite fotomodele din lume cu un venit anual estimat la milioane de dolari.

 

Irina lazarescu-model international

 

La doar 24 de ani, Irina Lazarescu este un model de renume. Aceasta este muza lui Nicolas Ghesquiere de la Balenciaga, fiind aleasa de Lagerfeld pentru campaniile de primavara/vara Chanel.

De cand a intrat in lumea modei aceasta a prezentat pentru nume mari precum Alexandrer McQueen, Lanvin, Versace, Chanel si Balenciaga.

Kate Moss a ales-o pe Irina sa fie Only Girl in editia decembrie-ianuarie 2005 a Vogue-ului francez.

 

 

Elena Baguci-model international

 

Elena Baguci a fost descoperita de Liviu Ionescu, de la Agentia MRA si a defilat pentru cei mai cunoscuti designeri.

Cu toate ca in Romania nu este foarte cunoscuta acesta i-a cucerit pe Armani, Jean Paul Gaultier si Valentino. In 2004 Elena a fost desemnata " Modelul feminin al anului".

 

 

Carmen Prodan-model international

 

 

Carmen Prodan are sapte ani de cariera in lumea modei si a prezentat pentru nume ca Fendi, Armani si Karl Lagerfeld.

Este singura romanca fotografiata de Bryan Adams pentru un designer celebru. Aceasta a pozat pentru calendarul Peroni in 2007.

 

 

Valentian Pelinel-model international

La 15 ani, Valentina Pelinel castiga prima editie a concursului "Top Model Romania" dupa care cucereste America cu frumusetea ei, punand bazele unei cariere internationala de succes. Dupa 11 ani de activitate in lumea modelingului, doamna Boureanu s-a intors acasa. Acum mai prezinta ocazional, pentru prietenii apropiati pe care nu ii poate refuza.

 

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Calendario Peroni, locul unde gasesti femeile frumoase

Calendario Peroni, locul unde gasesti femeile frumoase

Calendario Peroni a avut pana in prezent cele mai frumoase si mai in voga femei din lume. Din Romania au fost alese sa pozeze pentru calendarul din 2008 trei nume sonore …

Miss Barbie de la varsta de 11 ani

Miss Barbie de la varsta de 11 ani

Samantha Bennington este o fetita de numai 11 ani pe care mama ei o obliga sa arate ca o papusa Barbie.

Jean Paul Gaultier transforma colivia in element fashion

Jean Paul Gaultier transforma colivia in element fashion

Jean Paul Gaultier a reusit din nou sa impresioneze lumea modei. De acesta data, designerul francez a prezentat, miercuri, la Paris, o colectie inspirata de colivie.

Jocul zilei

Clipul zilei

Air Defence 3 La ce e buna o pocnitoare?
Opreste avioanele inamice si protejeaza turnul principal. Cuvinte cheie: isi baga pocnitoarea in gura explozie bubuitura poc nebun dement
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza