FPF a retras temporar tricourile cu numerele 7 si 10

Apropo.ro / 03.09.2004, 10:41
FPF a retras temporar tricourile cu numerele 7 si 10
Federația Portugheza de Fotbal (FPF) a retras din naționala Portugaliei, pe perioada preliminariilor Cupei Mondiale din 2006, tricourile cu numerele 7 și 10, aparținînd fotbaliștilor Luis Figo și Rui Costa, informeaza "Marca". În cazul în care reprezentativa de

Federația Portugheza de Fotbal (FPF) a retras din naționala Portugaliei, pe perioada preliminariilor Cupei Mondiale din 2006, tricourile cu numerele 7 și 10, aparținînd fotbaliștilor Luis Figo și Rui Costa, informeaza „Marca”.

În cazul în care reprezentativa de fotbal a Portugaliei se va califica la CM-2006, tricourile cu aceste numere vor fi folosite din nou.

Aceasta decizie a fost luata în semn de prețuire pentru Costa și Figo care și-au anunțat retragerea din echipa naționala și care au facut parte din „generația de aur” a fotbalului portughez.

De asemenea, în timpul meciurilor din preliminariile CM-2006, cu Letonia și Estonia, nici un jucator nu va putea purta tricoul cu numarul 5 aparținînd lui Ferrnando Couto, care a nu a fost convocat de selecționerul Luiz Felipe Scolari pentru aceste partide.

Mediafax