FR Baschet refuza ca meciul CSM Iași – Elba sa fie jucat la Timișoara

Apropo.ro / 01.04.2006, 13:50
FR Baschet refuza ca meciul CSM Iași - Elba sa fie jucat la Timișoara
Federația Româna de Baschet a decis ca meciul masculin restant dintre CSM Iași și Elba Timișoara, din etapa a XVIII-a, sa se dispute pe 5 aprilie, pe terenul moldovenilor, deși aceștia se înțelesesera cu adversarii lor sa joace în deplasare, transmite

Federația Româna de Baschet a decis ca meciul masculin restant dintre CSM Iași și Elba Timișoara, din etapa a XVIII-a, sa se dispute pe 5 aprilie, pe terenul moldovenilor, deși aceștia se înțelesesera cu adversarii lor sa joace în deplasare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FRB și-a motivat decizia prin faptul ca situația în clasament a celor doua echipe este echilibrata și nu dorește sa planeze vreo banuiala asupra rezultatului corect la finalul partidei.

Elba le-a propus celor de la CSM Iași sa joace duminica, la Timișoara, profitând de faptul ca formația moldoveana evolueaza cu o zi înainte la Arad, cu West Petrom, în etapa a XXIV-a. Timișorenii au promis ca achita toate cheltuielile, iar CSM Iași a fost de acord, având în vedere ca trece printr-o acuta criza financiara.

Antrenorul echipei CSM Iași, Radu Boișteanu, a declarat, vineri, ca meciul cu Elba, dar și ultimul al returului, cu Cuadriopol Brașov, se vor juca doar daca vor fi bani pentru plata baremului de arbitraj. „Avem probleme cu banii, iar daca nu vom avea cu ce sa platim arbitrii la cele doua partide, vom pierde la masa verde”, a afirmat Boișteanu. În ultima etapa a returului, CSM Iași va sta.

Cu trei etape înainte de intrarea în play-off, Elba Timișoara ocupa locul 10, cu 29 de puncte, iar CSM Iași se afla pe locul 11, cu 25 de puncte.

Mediafax