“Framing Britney Spears”: un documentar marca The New York Times, lansat pe Hulu

De: Loredana Toma / 23.01.2021, 09:34
“Framing Britney Spears”: un documentar marca The New York Times, lansat pe Hulu

Televiziunea FX și Hulu vor lansa un documentar despre artista Britney Spears, pe 5 februarie, iar producția este parte a seriei „The New York Times Presents”.

“Framing Britney Spears” spune povestea artistei de la afirmarea ei ca vedetă pop și include și momentele controversate legate de problemele sale de sănătate mintală, precum și conflictul dintre vedetă și tatăl său, sub curatela căruia se află și care îi administrează averea de 12 ani.

Jamie Spears nu vrea să renunțe la curatelă din cauza “îngrijorării sale privind sănătatea mintală a artistei”, potrivit spuselor acestuia.

Cazul #FreeBritney, inițiat în instanță de fanii artistei

În luna noiembrie 2020, Britney Spears a inițiat în instanță o procedură pentru ca Jamie Spears să nu mai fie administratorul averii sale. Ea a pierdut însă bătălia legală. În același timp, fanii artistei, celebră pentru piese ca „Baby One More Time”, „Oops! I Did it Again” și „Toxic”, au inițiat mișcarea #FreeBritney. Aceștia consideră că Britney este controlată împotriva dorinței sale. În apărarea sa, tatăl artistei a declarat, pentru CNN, că nu face altceva decât să-și protejeze fiica “de cei care ar avea interese financiare sau i-ar putea face vreun rău”.

Documentarul este realizat pe baza mai multor interviuri cu persoane apropiate artistei și avocați implicați în cazul său.

Trailerul de 30 de secunde cuprinde câteva mărturisiri ale unora dintre intervievați, care povestesc despre “tratamentul dezgustător” la care artista a fost supusă. Totodată, ei precizează că “artista a vrut să existe un tutore, doar că nu și-a dorit ca acesta să fie tatăl său”.

Britney se bucură de cuvinte frumoase din partea fanilor

Unul dintre fanii săi a scris pe rețeaua de socializare Twitter: “Sper și chiar mă rog ca acest caz să iasă în avantajul lui Britney. Merită mai mult de 100% să fie liberă și fericită. Întreaga lume a mestecat-o și a scuipat-o, însă ea a rămas modestă, frumoasă și blândă, de fiecare dată”.

CITEȘTE ȘI: Ce transformare! Britney Spears a slăbit şi arată spectaculos în costum de baie

Foto: Profimedia Images