Frances Bean, fiica lui Kurt Cobain, va produce un documentar despre tatăl ei pentru HBO

De: Cătălina Matei / 26.11.2014, 09:56
Frances Bean, fiica lui Kurt Cobain, va produce un documentar despre tatăl ei pentru HBO
HBO plănuieşte să difuzeze anul viitor un documentar care detaliază viaţa lui Kurt Cobain intitulat "Montage of Heck", iar producătoarea acestui film nu este nimeni alta decât fiica regretatului cântăreţ care şi-a luat viaţa in 1994.
 „E primul documentar care e făcut cu ajutorul familiei” spune comunicatul de presă HBO. ” E o călătorie fără ascunzişuri în viaţa lui Kurt Cobain şi care va oferi acces total la arhivele lui Kurt, vor fi difuzate în premieră filmuleţe făcute în familie, înregistrări neaccesibile publicului până în acest moment, imagini, pagini de jurnal, arhive personale şi catalogul de cântece. Documentarul va conţine cântecele care au adus trupe Nirvana faima, dar şi piese originale.” 
 
 
 
Frances Bean (Foto: Hepta)
  
Documentarul va fi scris şi regizat de Brett Morgen care a început să lucreze la acest proiect în urmă cu opt ani ” Când am început să lucrez la proiect, mi-am imaginat că mai sunt câteva lucruri de descoperit despre Kurt. Când am păşit însă în casa acestuia, am descoperit peste 200 de ore de muzică şi audio, nenumărate ore de filme casnice, peste 400 de proiecte de artă (sculpturi, picturi în ulei) şi peste 400 de pagini de jurnal care puse împreună dezvăluie portretul intim al unui artist care nu s-a dezvăluit niciodată cu adevărat în faţa camerelor.”