Francesca e în “Paradise”!

Apropo.ro / 03.06.2013, 12:00
Francesca e în “Paradise”!
A debutat oficial în muzică cu piesa “Paradise” şi se bucură de un succes nesperat. Francesca Lucarelli are 18 ani şi este cea mai fresh apariţie din industria muzicală. Abordează dubstep-ul, un stil îndrăzneţ, combinat cu mai multe genuri muzicale şi îşi doreşte o carieră internaţională. Aflăm chiar de la ea cât de departe vrea să meargă cu muzica!

–  Francesca, de la ce vârstă te-ai lansat în muzică? Ştiu că faci canto şi pian şi acum!
Am început să cânt de mică în grădiniţă, când luam lecţii de canto şi pian, dar în cariera profesională m-am lansat la 17 ani şi continui să iau lecţii de canto.
 
–  La începutul anului ai lansat single-ul “Paradise”, pentru care ai colaborat cu  David Deejay, cel care a compus această piesă, regizorul videoclipului fiind nimeni altul decât talentatul Iulian Moga. Cum a fost primit acest debut al tău de către public?
 
A fost un privilegiu şi o onoare pentru mine să colaborez cu persoane renumite în lumea muzicii. Publicul m-a perceput foarte bine şi în special tinerii şi adolescenţii care iubesc acest gen de muzică. Teviziunile m-au solicitat în multe emisiuni şi toţi aşteaptă cu nerăbdare o nouă piesă.

Francesca Lucarelli


 – Single-ul tău face furori peste hotare, fiind în playlist-ul radiourilor de afară. În ce ţări se difuzează exact?

Da, se difuzează în diferite ţări din Europa, cum ar fi Grecia, Macedonia, Albania, Rusia şi Italia, unde mă aflu şi în topuri.
 
– Eşti artistă MediaPro Music, ce aşteptări ai anul acesta de la cariera ta muzicală?

Acum că termin liceul, timpul meu va fi dedicat muzicii, voi avea câteva concerte, primul fiind chiar pe 1 iunie în Bucureşti, şi mă voi pregăti pentru lansarea unei noi piese.
 
–  Vei filma clip şi pentru o piesă de vară? Există deja această melodie?

În prezent se lucrează la această piesă şi vom decide filmarea unui nou clip.
 
–  Ce muzică asculţi de obicei? Care sunt artiştii tăi preferaţi?

Îmi place să ascult multe tipuri de muzică, dar în special ascult mai des Rita Ora, Rihanna.
 
–  S-a vorbit despre o posibilă colaborare a ta cu vărul lui Lady Gaga, celebrul Cristiano Malgioglio, binecunoscut compozitor, interpret şi prezentator TV din Italia. Cum a rămas şi când se va concretiza?

Pentru mine este important să îmi termin liceul şi apoi voi decide cu cine şi dacă voi face o colaborare. Am avut mai multe propuneri dar trebuie să aleg compozitorul şi genul de muzică care se potriveşte stilului meu.
 
– Îţi doreşti o carieră muzicală internaţională?

Bineînţeles! Voi cânta numai piese în limba engleză şi sper să am şi ceva concerte în ţările unde piesa a prins la radio şi am fost invitată pentru promovare.
 
– Te deranjează asemănarea cu Selena Gomez? Cât de mult te-a ajutat acest lucru în promovarea ta ca artistă?
 
Când eram mici chiar semănam! Acum suntem două persoane diferite şi nu mai cred că semănăm deloc.
 
– Eşti majoră acum. Există un Justin Bieber în viaţa ta?

Nu schimbă nimic faptul că sunt majoră, Justin Bieber nu a venit încă.

Francesca Lucarelli
 
– Ai terminat liceul. Către ce facultate te îndrepţi?

Am terminat un liceu internaţional cu predare în limba engleză, unde am făcut şi cursuri de teatru, business, turism, limbi străine. M-ar interesa să studiez la o facultate în limba engleză şi în special o secţie de comunicare şi mass-media.
 
– Cochetezi şi cu actoria. Îţi doreşti să joci în filme şi telenovele?

În filme doresc să joc, dar în telenovele, nu ştiu, poate dacă se va ivi un rol potrivit pentru mine, cine ştie!
 
– Unde te vezi, muzical vorbind, peste câţiva ani?

Nu ştiu încă ce îmi rezervă viaţa şi cariera dar îmi doresc ca piesele mele să fie ascultate de cât mai multe persoane, să îmi fac prieteni şi fani în cât mai multe ţări.

Dana Popa