Francesca este Selena Gomez de România

Apropo.ro / 06.03.2012, 16:45
Francesca este Selena Gomez de România
Francesca Lucarelli, românca de origine italiană, vrea să scape de titulatura de Selena Gomez de România și vrea să arate că este mai bună decât iubita lui Justin Bieber.

Francesca Lucarelli este cunoscută românilor drept Selena Gomez de România, datorită asemănării sale cu artista de peste Ocean.

Pe data de 3 martie, Francesca a împlinit 17 ani și vrea să-și urmeze marele său vis: acela de a ajunge o mare cântăreață.

Francesca Lucarelli

Francesca Lucarelli

Lucarelli – Selena Gomez de România nu vrea un Justin Bieber lângă ea și crede că poate ajunge mult mai sus, în carieră, decât americanca.

„De ziua mea, pe 3 martie, am sărbătorit în studio, înregistrând refrenul la prima mea piesă pe care o voi lansa la jumătatea lunii martie. Chiar dacă mulți îmi spun Selena Gomez de România, o să-i surprind plăcut cu single-ul pregătit special pentru mine de Ciprian Lemnaru! Poate, după ce o să-mi ascultați single-ul, voi reuși să scap de această titulatură de Selena Gomez de România! Așa cum am mai spus, pot mai mult ca ea! Stay Tuned!” , spune frumoasa adolescentă.

Citește mai multe detalii despre Selena Gomez de România, pe protvmagazin.ro