Francesca, în topuri cu Justin Timberlake, Pink şi Aretha Franklin

Apropo.ro / 02.04.2013, 09:00
Francesca, în topuri cu Justin Timberlake, Pink şi Aretha Franklin
Tânăra cântăreaţă de 18 ani face furori peste hotare! Acum şi în Kosovo!

A debutat oficial în muzică cu piesa “Paradise” şi se bucura de un succes nesperat. Francesca este cea mai fresh apariţie din industria muzicală şi abordează dubstep-ul,  un stil îndrăzneţ  combinat cu mai multe  genuri muzicale.
 
După ce a făcut senzaţie cu single-ul de debut “Paradise”, pe radiourile din Grecia şi Macedonia, precum şi în câteva cluburi de afară, printre care în Rusia şi Italia, Francesca Lucarelli a ajuns în Kosovo. Tânăra artistă de 18 ani se bucura de mare succes, aşa că acum este ascultată şi pe postul Radio Plus Playlist din Kosovo, fiind în top cu piesa “Paradise”, printre artiştii cunoscuţi, precum Justin Timberlake, Pink, Mariah Carey, Aretha Franklin, Antonia, Morandi, Akon şi mulţi alţii.

Francesca

La doar două luni de la debutul oficial în muzică cu piesa “Paradise”, Francesca i-a cucerit pe ruşi, greci şi italieni! Destul de ritmată şi plăcută, melodia se ascultă deja şi în câteva cluburi de afară, cum ar fi Rusia şi Italia, iar radiourile din Grecia şi Macedonia difuzează “Paradise” cu mare interes. A urmat Kosovo, iar viitorul sună bine căci planurile cântăreţei sunt măreţe şi abia aşteaptă primul concert peste hotare.

Radio Plus Playlist din Kosovo

Francesca este acum în promovare cu single-ul de debut, “Paradise”, pentru care a colaborat cu David Deejay, cel care i-a compus piesă, regizorul videoclipului fiind nimeni altul decât talentatul Iulian Moga.  Cântăreaţa nu exclude o colaborare cu vărul fabuloasei Lady Gaga, celebrul Cristiano Malgioglio, binecunoscut compozitor, interpret şi prezentator TV din Italia, care i-a lansat invitaţia de a cânta împreună.
 
Pe Francesca o puteţi asculta şi urmări în videoclipul ei de debut, la piesa “Paradise”: