Francesca, majorat cu peste 60 de invitaţi!

Apropo.ro / 04.03.2013, 09:00
Francesca, majorat cu peste 60 de invitaţi!
Cătălin Botezatu nu a lipsit de la petrecere şi şi-a asortat papionul cu rochia artistei!

Francesca Lucarelli, cea mai fresh apariţie din industria muzicală a devenit majoră în acest weekend! Cântăreaţa a împlinit 18 ani pe 3 martie, iar sâmbătă seară a dat o petrecere de pomină în clubul Bamboo din Capitală. Peste 60 de invitaţi i-au urât „La mulţi ani” artistei MediaPro Music, au copleşit-o cu cadouri scumpe, care mai de care mai interesante. Parfumuri, bijuterii din aur alb, cosmetice şi truse de beauty de la firmele ei preferate, multe flori şi mesaje de la prieteni şi colegi. Francesca a ajuns acasă cu maşină plină de cadouri! Dar cel mai aşteptat dar, îl va primi însă de la părinţii săi, peste aproximativ două luni când îşi va lua permisul de conducere, o maşină de teren pe care şi-o doreşte de ceva timp!

Francesca

Francesca

Şampania scumpă a curs „râuri”, invitaţii s-au simţit bine, iar la ora 2.10 dimineaţa cu toţii i-au cântat sărbătoritei „La mulţi ani”, moment în care a fost adus şi tortul din marţipan, ciocolată, vanilie şi fructe de pădure, iar pe toate plasmele din club a apărut primul videoclip al Francescăi la piesa de debut „Paradise”, care face furori atât în topurile muzicale din ţară, cât şi în cele din străinătate. Printre invitaţii sărbătoritei, s-au aflat designerul Cătălin Botezatu, manechinul Iulian Demeter, sora Nataliei Mateuţ, colegă de şcoală cu Francesca, dar şi alţi colegi de-ai artistei, copii ai unor persoane cunoscute de la noi. Francesca a purtat la petrecerea de majorat o rochie roşie din dantelă, la care a asortat o pereche de pantofi din lac, nude.

Francesca si Catalin Botezatu

Coincidenţă sau nu, Cătălin Botezatu, prieten de familie cu frumoasa cântăreaţă, şi-a asortat papionul cu rochia artistei. Designerul a venit la petrecerea din Bamboo direct de la Balul Vienez. Dansatoarele din club au făcut senzaţie, iar mai spre sfârşitul dimineţii atmosfera din club a devenit incendiară căci DJ Optick şi DJ Adrian Eftimie s-au aflat la platane.

Francesca si Iulian Demeter

Francesca este acum în promovare cu single-ul de debut, „Paradise”, pentru care a colaborat cu David Deejay, cel care i-a compus piesă, regizorul videoclipului fiind nimeni altul decât talentatul Iulian Moga. Deja artista se bucură de un succes neaşteptat, căci a reuşit în scurt timp să se lanseze şi în topurile internaţionale. I-a cucerit pe ruşi, greci şi italieni. Destul de ritmată şi plăcută, melodia se ascultă deja şi în câteva cluburi de afară, cum ar fi Rusia şi Italia, iar radiourile din Grecia şi Macedonia difuzează „Paradise” cu mare interes.

Pe Francesca o puteţi asculta şi urmări în videoclipul ei de debut, la piesa „PARADISE”: