Francesca Nicolescu este Finalistul Publicului în galele ”X Factor”

De: Cristiana Trifu / 18.12.2017, 13:05
Francesca Nicolescu este Finalistul Publicului în galele ”X Factor”
Emoţiile au culminat vineri seara pentru concurenţii care au ajuns până în prima gală, dar mai ales pentru Francesca Nicolescu! Celor opt selectaţi de juraţi li s-a adăugat vineri seara şi Francesca, ea fiind concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Tot telespectatorii vor putea alege marele câştigător pe data de 22 decembrie, de la ora 20:00 la Antena 1, iar pânã atunci îşi pot susţine preferatul trimiţând SMS cu numele acestuia la numărul de telefon 1313 până duminică, 17 decembrie, la ora 20.00, la începutul celei de-a doua gale live.

În 2013, când obţinea Premiul de Popularitate Next Star, Francesca Nicolescu avea doar 9 ani. La vârsta de 14 ani, puştoaica din Oneşti şi-a dovedit din nou popularitate astfel că telespectatorii au trimis-o direct în gale.

”Când am aflat am foarte fericită deoarece nu mă aşteptam. Practic datorită publicului mă aflu aici, de aceea le mulţumesc foarte mult. Ei nu doar m-au adus înapoi, mi-au redat încrederea în mine şi o să le dovedesc că nu s-au înşelat când m-au votat”, promite Francesca Nicolescu.

Chiar dacă nu este pentru prima dată la un concurs de muzică, puştoaica de 14 ani a trecut printr-un carusel de emoţii anul acesta la ”X Factor”.
”Muzica este totul pentru mine, eu fac canto de mică şi am muncit foarte mult ca să ajung aici, la X Factor. Am aşteptat să fac 14 ani ca să pot participa şi cam tot ce fac eu are legătura cu muzica”, mărturiseşte Finalista Publicului.
Iniţial, Francesca şi-a câştigat un loc în echipa Deliei, însă în urma duelurilor, doar Alina Mocanu şi Teodora Sava au trecut mai departe. ”Dacă se întâmpla ca în acea seară să fie finala,

Francesca ar fi câştigat, iar asta le-am spus şi celor din grupa mea”, le-a reamintit tuturor, vineri seara, Horia Brenciu, care a fost impresionat de prestaţia acesteia.
Cu toate acestea, competiţia extrem de strânsă a făcut ca la finalul serii adolescenta să ajungă din nou la votul publicului, însă aceasta nu se descurajează: ”Cred că sensibilitatea şi faptul că eu transmit suficient de mult încât să ajung  la sufletul oamenilor vor fi atuurile mele. Aş vrea ca şi după X Factor să continui cariera mea muzicală, ca într-un final să ajung un artist cunoscut”.

După prima gală ”X Factor” din acest sezon, Teodora Sava, Jeremy Ragsdale, Anton Banaghan şi Flashback au fost salvaţi de juraţii lor. În acest timp, Francesca Nicolescu, Alina Mocanu, Ad Libitum, Pierluca Salvatore şi Katerina Biehu au intrat la votul publicului. Telespectatorii îşi pot susţine preferatul trimiţând SMS cu numele acestuia la numărul de telefon 1313 până duminică, 17 decembrie, la ora 20.00, la începutul celei de-a doua gale live.
Tot telespectatorii vor putea alege marele câştigător pe data de 22 decembrie, de la ora 20:00 la Antena 1.