„Frankenstein”, cel mai urât iepure din lume? (Video)

De: Gabriela Voicu / 12.07.2013, 16:30
Clipul cu iepure filmat de un student din Minnesota, SUA, pe care el l-a numit "Frankenstein" din cauza unor cornițe care i-au crescut pe față, a devenit viral.

Clipul cu iepure filmat de un student din Minnesota, SUA, pe care el l-a numit „Frankenstein” din cauza unor cornițe care i-au crescut pe față, a devenit viral pe internet. 

Gunnar Boettcher, în vârstă de 20 de ani, spune că lucra în garajul tatălui său când a văzut prima dată iepurele cu coarne, iar alături de fratele său a reușit să îl filmeze în stilul lui Steve Irwin, vedeta decedată a postului Animal Planet.

„Inițial am filmat doar pentru amuzamentul nostru, apoi am decis să punem clipul pe Facebook, unde a avut multe vizualizări”, a explicat Gunnar.

Un prieten al băiatului l-a postat apoi pe Reddit, unde a mai obținut 200.000 de vizualizări și 2.000 de comentarii.

Boettcher nu este de acord cu cei care spun că el ar trebui să ducă iepurele la doctor pentru a fi tratat. „Sunt de acord că poate ar trebui să fie văzut de un medic, dar este ridicol ca lumea să se aștepte de la mine să fac asta. Este un iepure sălbatic”, a mai comentat tânărul.

El crede că iepurele cu coarne suferă de un tip de cancer cauzat de un virus contagios și că probabil animalul nu va mai trăi multă vreme.