Frasineanu a ajuns la Bazna

Apropo.ro / 21.01.2002, 08:32
Frasineanu a ajuns la Bazna
Dupa numai cîteva luni la Hapoel, mijlocasul stînga a revenit în tara. Desi s-a vorbit ca Victor Piturca l-ar dori la Steaua, Cornel vrea sa evolueze din nou la "Stiinta" "Am terminat-o definitiv cu Craiova! Simt ca aici ma plafonez si vreau neaparat sa plec la o echipa din Bucuresti. La nu

Dupa numai cîteva luni la Hapoel, mijlocasul stînga a revenit în tara. Desi s-a vorbit ca Victor Piturca l-ar dori la Steaua, Cornel vrea sa evolueze din nou la „Stiinta”

„Am terminat-o definitiv cu Craiova! Simt ca aici ma plafonez si vreau neaparat sa plec la o echipa din Bucuresti. La nu poti ajunge decît daca joci în Capitala”. Aceste declaratii îi apartin lui Cornel Frasineanu si au fost facute în vara anului 2000, cînd clubul din Banie intrase pe mîna lui Gigi Netoiu. Talentatul, dar capriciosul mijlocas oltean n-a apucat sa faca nici un antrenament sub comanda pe atunci noului antrenor Florin Marin si a refuzat sa revina la sentimente mai bune, chiar cu riscul suspendarii.

Dupa un scandal imens între Rapid si Steaua, iscat de faptul ca jucatorul a semnat cu giulestenii si a plecat apoi în cantonament în Olanda cu militarii, „Frasi” a ramas pîna la urma în curtea lui George Copos. Acesta a platit pe craiovean o suma record, 625.000 de dolari, însa investitia n-a prea rentat, evolutiile lui Cornel în tricoul alb-visiniu fiind departe de asteptari.

Vara trecuta, Frasineanu a devenit, pentru un an, proprietatea omului de afaceri Nati Meir, care l-a si transferat la Hapoel Holon, în liga a doua israeliana. Dupa numai cîteva luni la Hapoel, mijlocasul stînga a revenit în tara. Desi s-a vorbit ca Victor Piturca l-ar dori la Steaua, Cornel e de vineri seara la Bazna, spunînd ca doreste sa evolueze din nou la „Stiinta”.

„Eu n-am avut nimic cu Frasineanu în urma cu un an si jumatate, iar cea mai buna dovada e ca mi-l doresc acum la Universitatea. Sper sa-l legitimam si sa poata juca în retur la noi”, a marturisit Florin Marin.
Sursa:www.prosport.ro