Fratele lui Randi nu are voie să părăsească țara

Apropo.ro / 14.03.2013, 09:55
Fratele lui Randi nu are voie să părăsească țara
Fratele cântărețului Randi, Alexandru Ropcea, acuzat de evaziune fiscală, a primit interdicție de a părăsi țara.

Fratele cântărețului Randi, Alexandru Ropcea, acuzat de evaziune fiscală și reținut marți pentru 24 de ore, a primit miercuri, din partea magistraților Tribunalului Ilfov, interdicție de a părăsi țara.

Procurorii l-au prezentat pe Alexandru Ropcea instanței Tribunalului Ilfov, cu propunere de arestare preventivă, însă magistrații au considerat că acesta nu prezintă pericol social și au decis să îl lase liber, dar cu interdicție de a părăsi țara timp de 30 de zile, respectiv până la 11 aprilie inclusiv.

Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut ca Randi, component al trupei Morandi, și fratele său au fost audiați la sediul Poliției Ilfov, în urma perchezițiilor care au avut loc marți, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

Eu nu mă ocup cu nimic (în firmă, n.r.), eu sunt cu numele acolo, am finanțat, e o afacere de familie. Fratele meu e împuternicit. Nu suntem acuzați, suntem suspectați, nu suntem vinovați, suntem cercetați„, a spus Randi.

Citește mai multe detalii despre Fratele lui Randi a primit interdicție de a părăsi țara, pe Mediafax.ro