Fratele Simonei Trașcă are SIDA

De: Mia Nicolescu / 22.05.2012, 09:38
Fratele Simonei Trașcă are SIDA
Fratele celebrei Pamela de România, pe numele ei real Simona Trașcă, locuiește pe străzi deși este dependent de heroină și are SIDA.

Vali este un tânăr de doar 24 de ani, dependent de heroină după ce a ieșit din pușcărie și infectat cu virusul hiv. Deși are o soră celebră în România, Vali trăia pe străzi și de câteva zile este de negăsit.

De 10 ani a început să o ia pe căi greșite. A devenit dependent de heroină de când a ieșit din pușcărie, iar mai nou consumă droguri legale”, a spus Simona Trașcă la „Un show păcătos”, explicând că familia a încercat de mai multe ori să îl ajute pe Vali internându-l în spitale.

Simona Trașcă

Simona Trașcă este Pamela Anderson a României

„Îl iubesc din tot sufletul și sufăr foarte tare. Sper ca Dumnezeu să facă o minune pe ultima sută de metri. El vrea să trăiască, dar nu are voință să lupte. Nici eu nu mă pot pune în pericol pentru că am un copil și asta e o boală foarte gravă. Doctorii ne-au spus că organele lui sunt distruse și că are dureri foarte mari, practic drogurile îi mai alină din suferință. Are ficatul mlăștinos, ca o pastă. Eu sper ca Raluca (n.r.mama copilului lui Vali) să își refacă viața, e o femeie extraordinară”, a adăugat Pamela de România.