Fratele vitreg al lui Barack Obama, protagonistul unui documentar anti-Obama (Video)

Apropo.ro / 11.07.2012, 10:00
Fratele vitreg al lui Barack Obama, protagonistul unui documentar anti-Obama (Video)
George Obama este unul dintre frații vitregi ai președintelui SUA, iar viața pe care o trăiește se află la polul opus de cea a lui Barack Obama.

Recent, George Obama a stat de vorbă cu Dinesh D’Souza, realizatorul filmului „2016: Obama’s America” („2016: America lui Obama), despre viața de familie, cum trăiește el ca frate al președintelui SUA, dar și ce crede despre unul dintre cei mai bogați și puternici oameni ai lumii.

George Obama nu este gelos sau invidios pe destinul fratelui său, el este împăcat cu viața pe care o duce într-un cartier de cocioabe din Nairobi, Kenya.

La întrebarea lui Dinesh dacă cei doi frați se ajută între ei, George ocolește un răspuns direct: „Are familia sa. Eu fac parte din familia sa, dar sunt mare, pot să am grijă de mine„.

Dinesh D’Souza a povestit că a petrecut zece ore împreună cu George Obama, în vârstă de aproximativ 30 de ani.

George este rebelul familiei Obama, este un fel de oaie neagră„, apreciază realizatorul. În opinia sa, George Obama este „deosebit de interesant, pentru că locuiește într-un cartier de cocioabe„, în timp ce „puternicul său fratele, multimilionar, nu mișcă un deget să îl ajute”.

Filmul său despre Barack Obama, pe al cărui afiș se poate citi „Iubiți-l, urâți-l, nu îl cunoașteți” va fi lansat în Statele Unite într-un număr redus de cinematografe pe 27 iulie.