Fraţii Becali au mai dat o lovitură! Şi-au rotunjit conturile cu o sumă FABULOASĂ

De: Nicoleta Nicolae / 18.11.2015, 10:14

Fraţii Becali au mai dat o lovitură! Şi-au rotunjit conturile cu o sumă FABULOASĂ
Giovani şi Victor Becali deţin în cartierul Pipera două vile absolut superbe, considerate printre cele mai frumoase şi spaţioase din Capitală.


 În ultimii ani cei doi fraţi au acceptat să le închirieze Şcolii Britanice, surse apropiate celor doi susţinând că foştii impresari de fotbal câştigau lunar, din chirii, nici mai mult nici mai puţin decât 90.000 de euro, consemnează spynews.ro.

De curând, chiar dacă cei doi se află în penitenciar ca urmare a condamnărilor primite în „Dosarul transferurilor”, au reuşit să-şi contureze serios conturile bancare. Giovani şi Victor şi-au vândut cele două propietăţi pentru o sună fabuloasă, de aproximativ 15.000.000 de euro. Surse Spynews.ro susţin că Victor Becali ar urma să-şi achite datoriile pe care le are la statul român, ca urmare a condamnării din „Dosarul transferutrilor”, în vreme ce, banii care i-au revenit lui Giovani din această tranzacţie, ar fi rămas tot în familie, deoarece acesta şi-ar fi înstrăinat toată averea înainte să fie judecat, neavând în prezent nicio propietate pe numele lui.

Cele două imobile beneficiază de piscină, cinematograf, grădini interiore, spaţii de recreere, iar la un moment dat, Giovani Becali a susţinut faptul că scara interioară a casei l-a costat câteva sute de mii de euro.