Fratii Bloom au incendiat Castelul Peles!

Apropo.ro / 28.05.2009, 12:30
Comedia excentrica Fratii Bloom dezvaluie scena socanta in care Castelul Peles este aruncat in aer.

Comedia excentrica Fratii Bloom este o pelicula hollywoodiana filmata si in Romania, in care Castelul Peles este prezentat in ipostaze explozive. 

Realizatorii filmului Fratii Bloom, care ii aduce in rolurile principale pe Rachel Weisz, Adrien Brody si Mark Ruffalo, nu au stat pe ganduri si au aruncat in aer, cel putin pe pelicula, celebrul Castel Peles, una dintre cele mai importante mosteniri istorice ale Romaniei. In acest scenariu, castelul a devenit casa din New Jersey a lui Penelope, tanara miliardara interpretata de Rachel Weisz.

Pentru acest rol, Rachel Weisz a invatat sa cante la pian, vioara, acordeon si banjo, sa faca break-dance, jonglerii, karate, sa joace ping-pong, sa mearga pe o bicicleta de circ – cu o singura roata – si sa-si expuna posteriorul, pentru ca, spune ea, "Mi-am dorit ca personajul meu sa fie cat mai realist. Un actor trebuie sa fie deschis la minte chiar daca vorbim de o comedie."

Scena socanta chiar si pentru amatorii de senzatii tari va putea fi urmarita in premiera mondiala din 29 mai si in Romania, odata cu lansarea filmului Fratii Bloom, distribuit de MediaPro Distribution, si in cinematografele de la noi: Hollywood Multiplex, Movieplex, CITYPLEX, Oden (Cluj), Lotus (Oradea) si Cinema City (Timisoara).

 The Bloom Brothers trailer


Â