Fred Thompson îsi va anunta candidatura la Casa Alba

Apropo.ro / 31.08.2007, 10:06
Fred Thompson îsi va anunta candidatura la Casa Alba
Actorul si fostul senator american Fred Thompson îsi va anunta oficial candidatura la învestitura Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale la 6 septembrie, au declarat joi surse apropiate campaniei sale electorale, citate de AFP. Într-o teleconferinta, unul dintre

Actorul si fostul senator american Fred Thompson îsi va anunta oficial candidatura la învestitura Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale la 6 septembrie, au declarat joi surse apropiate campaniei sale electorale, citate de AFP.

Într-o teleconferinta, unul dintre oficialii campaniei, Randy Enwright, a precizat ca Fred Thompson, în vârsta de 65 de ani, va face un anunt video pe site-ul sau Internet.

Fostul senator cu fata ridata si tinuta impozanta, fiind înalt de aproape doi metri, este bine plasat în cursa pentru învestitura republicana si anuntul oficial al candidaturii sale este asteptat de mai multe saptamâni.

Dupa anunt, el va începe un turneu în statele Iowa, New Hampshire si Carolina de Sud, înainte de a reveni în statul sau, Tennessee, la 15 septembrie.

Thompson a anuntat înca din mai formarea unei comisii exploratorii, primul pas pentru intrarea oficiala în cursa pentru Casa Alba, a carei faza finala va avea loc în noiembrie 2008.