Freecom a lansat un flash de memorie

Apropo.ro / 19.05.2006, 15:57
Freecom a lansat un flash de memorie
Compania Freecom a lansat un card USB flash memory cu o grosime de 2 mm, ce poate stoca pâna la doi GB de date. Potrivit unui anunt al companiei, dispozitivul cântareste mai putin de 10 grame si vine pre instalat cu Carry It Easy, un software care permite utilizatorilor sa-si protejeze

Compania Freecom a lansat un card USB flash memory cu o grosime de 2 mm, ce poate stoca pâna la doi GB de date.

Potrivit unui anunt al companiei, dispozitivul cântareste mai putin de 10 grame si vine pre instalat cu Carry It Easy, un software care permite utilizatorilor sa-si protejeze datele prin intermediul unei parole.

De asemenea, DataCard-ul este livrat impreuna cu un Ghid de Instalare Rapida, o garantie de 2 ani si disponibilitate de 256MB, 512MB, 1GB and 2GB.

Freecom DataCard opereaza pe Microsoft Windows 98SE/2000/XP si Mac OS 10.x. Compania Freecom activeaza în domeniul unitatilor de stocare externa, punand accent pe segmentul SOHO/SMB.

Unul dintre distribuitorii de produse Freecom în România este Scop Computers, companie ce a încheiat anul trecut cu venituri de 55 milioane de euro în 2005, în crestere cu 40% fata de anul precedent.

Mediafax Business/ IT