FRF a cerut ajutorul CCA

Apropo.ro / 27.03.2008, 16:50
FRF a cerut ajutorul CCA
Marin Daniel Cernat a solicitat CCA punctul de vedere cu privire la decizia centralului Alexandru Deaconu de a suspenda partida Rapid-Steaua.

Marin Daniel Cernat, presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, a solicitat Comisiei Centrale a Arbitrilor, punctul de vedere cu privire la decizia centralului Alexandru Deaconu de a suspenda partida Rapid-Steaua.

"Azi, 27 martie a.c., in jurul orei 14.00, presedintele Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, domnul Marin Daniel Cernat, a solicitat presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, domnul Gheorghe Constantin, sa furnizeze Comisiei de Disciplina punctul de vedere al CCA cu privire la decizia arbitrului Alexandru Deaconu de a opri definitiv jocul FC Rapid Bucuresti – FC Steaua Bucuresti, disputat in ziua de 20 martie a.c., in cadrul etapei a 24-a a campionatului Ligii I. In aceste conditii, domnul Gheorghe Constantin a hotarat convocarea in regim de urgenta a Biroului Executiv al CCA (alcatuit din domnii Gheorghe Constantin, Marcel Lica si Nicolae Grigorescu) si a responsabilului compartimentului Analiza al CCA (domnul Dan Petrescu) maine, 28 martie a.c., ora 9.30, la Casa Fotbalului. Punctul de vedere va fi remis presedintelui Comisiei de Disciplina a FRF, fara a se organiza vreo activitate de presa pe aceasta tema", se arata in comunicatul CCA aparut pe site-ul FRF.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!