FRF a decis! Lupescu face delegarile

De: Mirel Mircea / 21.02.2008, 10:42
FRF a decis! Lupescu face delegarile
FRF a luat o pozitie ferma in problema delegarii arbitrilor si a anuntat ca Ionut Lupescu va decide ce arbitri vor oficia in meciurile Ligii I

Federatia Romana de Fotbal a luat o pozitie ferma in problema delegarii arbitrilor si a anuntat, pe siteul oficial, ca Ionut Lupescu va decide ce arbitri vor oficia in meciurile Ligii I.

„Delegarile arbitrilor, arbitrilor asistenti si observatorilor de arbitri la jocurile din campionatul Ligii I, sezonul 2007/2008, vor fi facute, dupa sistemul UEFA, de domnul Ioan Angelo Lupescu, directorul general al FRF. Delegarile arbitrilor si arbitrilor asistenti la jocurile din campionatul Ligii a II-a si a III-a, sezonul 2007/2008, vor fi facute de domnul Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor”, se arata in comunicatul FRF.

Luni, LPF a trimis la FRF o adresa semnata de presedintele Dumitru Dragomir, prin care cere Comitetului Executiv sa aplice solicitarea a 14 cluburi prim-divizionare de a modifica sistemul de delegare a arbitrilor.

Cum comentati disputa pe tema delegarii arbitrilor?