Frigarui de miel

Apropo.ro / 27.04.2004, 11:11
Frigarui de miel
Ingrediente pentru 4 portii 1 kg carne de miel, 4 caței de usturoi, 8 linguri de vin alb, 2 linguri rom, 1 ardei gras, 3 cepe, 1 varza mica, 1 legatura marar, ulei de masline, rozmarin, cimbru, sare, piper. Preparare: Se taie carnea în cuburi de aproximativ 3 cm. Separat, usturoiul

Ingrediente pentru 4 portii
1 kg carne de miel, 4 caței de usturoi, 8 linguri de vin alb, 2 linguri rom, 1 ardei gras, 3 cepe, 1 varza mica, 1 legatura marar, ulei de masline, rozmarin, cimbru, sare, piper.

Preparare:
Se taie carnea în cuburi de aproximativ 3 cm. Separat, usturoiul pisat, se amesteca cu sare, ulei, vin și rom. Se introduc cubulețele de carne în acest amestec și se lasa la marinat timp de 2 ore. Se scurge apoi carnea și se așaza pe țepușe de lemn, alternand cu ardei gras și ceapa taiata felii. Frigaruile astfel obținute se frig pe toate parțile. Se servesc cu salata de varza cu marar proaspat.