Frigiderul iubitului o așteapta

Apropo.ro / 20.05.2002, 11:11
Frigiderul iubitului o așteapta
Dupa trei luni de pauza de pe micul ecran, Iulia Frațila se uita acum în fiecare duminica în frigiderele vedetelor, împreuna cu Andrija, bucatarul originar din Belgrad. Fosta prezentatoare de la "Impact" nu-și propune pentru noua emisiune de la Prima - "Ce-i în frigider?" -


Dupa trei luni de pauza de pe micul ecran, Iulia Frațila se uita acum în fiecare duminica în frigiderele vedetelor, împreuna cu Andrija, bucatarul originar din Belgrad. Fosta prezentatoare de la „Impact” nu-și propune pentru noua emisiune de la Prima – „Ce-i în frigider?” – discuții acide. Ci doar „acidulate”! Dupa trei luni de pauza de pe micul ecran, Iulia Frațila se uita acum în fiecare duminica în frigiderele vedetelor, împreuna cu Andrija, bucatarul originar din Belgrad. Fosta prezentatoare de la „Impact” nu-și propune pentru noua emisiune de la Prima – „Ce-i în frigider?” – discuții acide. Ci doar „acidulate”!

– Ai o noua emisiune în care un bucatar gatește acasa la vedete. Spui, totuși, ca emisiunea „Ce-i în frigider?” nu e un cooking show.
Vedetele sînt ocupate, multe manînca la restaurant și nu ne așteptam sa gasim produse variate în frigiderele lor. Așa punem la încercare maiestria bucatarului, care trebuie sa faca ceva deosebit și potrivit persoanei respective. Daca ești în vizita la o vedeta activa, ca Nadine, de exemplu, care cînta, danseaza, se agita, nu poți sa faci o salațica. Dar, în același timp, trebuie sa ții seama și de calorii. Asta e treaba bucatarului. În timp ce el gatește, eu și vedeta respectiva mai bîrfim, mai comentam, mai vedem unele lucruri… Unele domnișoare ne-au aratat noile silicoane. M-au nimerit cu emisiunea asta, pentru ca mie îmi place sa vorbesc mult. Niciodata nu m-a durut gura!

– În emisiunea „WhatÂ’s in the Fridge”,al carei format l-ați cumparat, sînt invitați politicieni. O sa vedem și noi ce-i în frigiderul parlamentarilor?
Am vazut ca „afara” sînt invitați senatori, miniștri… Deocamdata n-o sa fim unelte de propaganda și ne limitam la persoanele din showbiz. Deși ma gîndesc ca la unii îmbogațiți bucatarul ar avea de unde sa aleaga…

– Ai stat o perioada pe tușa. De ce n-ai mai prezentat „Impact”?
„Impact” s-a întrerupt din cauza plecarii lui Marius Radmaneștean în SUA. El și prietena lui au primit vara trecuta viza pe 10 ani. Nu avea sens sa ramîna emisiunea cu un singur prezentator. Era aceeași Marie cu alta palarie și, într-un fel, pacaleam telespectatorii. De la începutul lui februarie, cînd s-a terminat aceasta emisiune, m-am dus în fiecare zi la facultate (n.n. de psihologie), iar acum am primele examene.

– În grila de vara, probabil, emisiunea nu va mai exista. Ce-ai vrea sa faci în sezonul estival, profesional vorbind?
Anul trecut am prezentat la mare „Music Star”, cu Nadine. A fost excelent, am trecut emisiunea în CV. Acum vreau altceva, dar tot live și tot pe plaja.

– Ce ți-ar placea sa aiba iubitul tau permanent în frigider?
Capșuni adevarate, romanești, nu din cauciuc. Și frișca. De obicei, gasești așa ceva în frigiderul lui.

S-a nascut în zodia Rac, la Constanța. Are diploma de vorbitor de limba spaniola, vorbește fluent franceza și engleza și „rup și puțina rusa”. A facut volei de performanța opt ani. „Daca aveam peste 1,80 m, dadeam la IEFS” (s-a oprit la 1,78 m)

I-a promis mamei ca n-o sa se marite pîna la 28 de ani, vîrsta la care o sa faca un casting și „vom vedea ce rezulta”. De fiecare data cînd pleaca din țara în excursie, tot mama îi da cîteva mii bune de dolari, în speranța ca va ramîne pe meleaguri straine. De fiecare data, Iulia s-a reîntors cumințica pe aeroportul Otopeni

Andreea Groza

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: