Frozen Bucharest 2015: 200 de statui umane ”înghețate” la metrou, pe 1 februarie

De: Carmen Ulian / 30.01.2015, 15:00
Frozen Bucharest 2015: 200 de statui umane ''înghețate'' la metrou, pe 1 februarie
După evenimentul intitulat No pants subway ride (ziua fără pantaloni) și Free Hugs, distracția la metroul bucureștean continuă cu Frozen Bucharest. Aproximativ 200 de persoane se vor transforma în statui umane și vor îngheța la o stație de metrou din Capitală. Rămâne să descoperiți care sunt acestea.

Stația de metrou la care se va desfășura evenimentul Frozen Bucharest va fi anunțată sâmbătă. cert este că evenimentul va avea loc în centrul Capitalei, un nod de legătură important, între orele 14.00 – 16.00 și este organizat tot de Grupul Nefiresc.

Trecătorii grăbiți și curioșii sunt poftiți să descopere și să admire statuile umane, înghețate pentru cinci minute.

Oamenii sunt din ce în ce mai grăbiți, neatenți și încruntați. Noi credem că putem și încercam, măcar pentru o zi, să îi facem să vadă lumea un pic diferit, să îi facem să zâmbească, să se întrebe și să acorde mai multă importantă calității timpului pe care îl consumă. La acest eveniment sunt așteptați cât mai mulți voluntari. Ei vor fi simpli trecători, călători cu metroul, care, la o anumită oră și la un anumit minut vor…«îngheța». Nu de frig, din fericire, ci vor rămâne nemișcați în poziția în care erau și vor rămâne așa timp de 5 minute, după care își vor continuă activitatea normal, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic!„, a declarat Florin Bădiță, liderul Grupului Nefiresc și organizatorul evenimentului.

”Noi considerăm în continuare că atât „No Pants Subway Ride”, precum și evenimentul de duminică, „Frozen Bucharest” sau următorul eveniment X și O la Metrou sunt evenimente faine, menite să destindă atmosfera”, mai adaugă organizatorii.

Cei care doresc să participe la acest eveniment trebuie să completeze în prealabil formularul ce se găsește pe pagina de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/events/1402061256758974/), pentru a primi indicații despre punctul de întâlnire.