Frozen Dusk in deschidere la Amorphis si Haggard

Apropo.ro / 07.01.2008, 12:42
Frozen Dusk in deschidere la Amorphis si Haggard
Formatia romaneasca de metal simfonic Frozen Dusk va canta in deschiderea concertului sustinut de Amorphis si Haggard la Bucuresti

Formatia romaneasca de metal simfonic Frozen Dusk va canta in deschiderea concertului sustinut de Amorphis si Haggard la Bucuresti, in data de 9 februarie, de la ora 19.00, la Romexpo, Pavilion 18.

“Este o onoare pentru noi sa urcam pe scena in deschiderea acestui eveniment, mai ales ca toti membri Frozen Dusk au o admiratie deosebita atat pentru Amorphis cat si pentru Haggard, iar cu cei din urma avem si multe elemente in comun”, spune Adina, vocea exceptionala de la Frozen Dusk.

Formatia Frozen Dusk a fost infiintata in vara anului 2002 de catre Stefan Mustata (compozitor, textier si chitarist) si Adina Bajenica, o voce cu un timbru autentic de mezzo soprana si intensitate speciala. Adina a castigat pe parcursul anilor numeroase premii, printre care locurile unu si doi la cele mai importante concursuri de canto din Romania.

Biletele pentru concertul sustinut de Amorphis si Haggard se gasesc in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara, la magazinul Muzica si online, pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro . Pretul unui bilet este de 60 de lei, pana in data de 9 ianuarie si de 75 de lei dupa aceasta data.