“Fructul oprit” îşi continuă povestea cu cel de-al doilea sezon

Apropo.ro / 04.06.2018, 11:18
“Fructul oprit” îşi continuă povestea  cu cel de-al doilea sezon
Veste bună pentru fanii serialului “Fructul oprit”! Telespectatorii Antenei 1 urmăresc în această perioadă ultimele trei episoade, însă povestea producţiei nu se va încheia aici. Filmările pentru primul sezon au ajuns la final, dar se vor relua, în această vară, pentru continuarea serialului produs de Ruxandra Ion.

O distribuţie formată din mari actori ai României, o echipă de producţie profesionistă, echipament de film folosit pentru un serial de televiziune, locaţii superbe din ţară, dar şi din Istanbul, toate aceste elemente au contribuit la realizarea primei drame psihologice autohtone. Au trecut şase luni de la difuzarea primului episod “Fructul oprit”, filmările pentru primul sezon au ajuns la final, însă povestea producţiei merge mai departe! “Sezonul 2 va fi 100% original! Păstrăm cea mai mare parte din personajele actuale şi le plasăm povestea la aproape şase ani de la finalul sezonului 1.”, declară producătorul serialului, Ruxandra Ion.

În această lună, telespectatorii Antenei 1 pot urmări ultimele trei episoade ale primului sezon, încărcate cu secvenţe emoţionante, iubire şi dramă. “Tot ce vă pot spune este că va fi un final neaşteptat, care va lăsa fanii serialului > cu sufletul la gură. Vor vedea două mirese, nu una… Aşa că nu pierdeţi niciun episod, în fiecare miercuri, la ora 20:00.”, anunţă producătorul proiectului.

Noul sezon al serialului va aduce publicului numeroase surprize, iar filmările pentru continuarea producţiei se vor demara în această vară. “O poveste pe care nici un cârcotaş nu o va mai putea considera >. Câţiva actori dispar, câţiva actori noi şi… veţi vedea peste câteva luni.”, completează Ruxandra Ion.

Tags: