“Fructul oprit” – Magda îi face mărturisiri cutremurătoare lui Ioan: “Trebuie să ştii adevărul despre mama ta”

De: Cristiana Trifu / 26.09.2018, 13:52
“Fructul oprit” - Magda îi face mărturisiri cutremurătoare lui Ioan: “Trebuie să ştii adevărul despre mama ta”
“Fructul oprit” revine în această seară, de la 20.00, în atenţia telespectatorilor cu un nou episod, încărcat cu secvenţe emoţionante şi suspans. A revenit în viaţa fiului său după o perioadă îndelungată, iar acum şi-a propus să-i dezvăluie acestuia motivul care a ţinut-o departe ani buni de el. Diseară, în episodul 5 al noului sezon “Fructul oprit”, Magda îi face lui Ioan mărturisiri cutremurătoare.


Neînţelegerile din trecut se fac simţite şi în prezent şi le fac pe Roxana (Carmen Tănase) şi Magda (Maia Morgenstern) să aibă o relaţie tensionată. De fiecare dată când prinde ocazia, Roxana îi aruncă vorbe grele acesteia. “Ai distrus tot, case, familii, tot, tot!”, îi reproşează Roxana Magdei, de faţă cu Ioan şi Ana. Discuţia aprinsă îl face pe Ioan să reacţioneze şi să ia măsuri împotriva Roxanei.

A reapărut în viaţa fiului său după o lungă absenţă, motiv pentru care Magda vrea să-i explice acestuia de ce nu a putut fi alături de el în acest timp.  “V-am spus că de mică am apucat-o pe căi greşite din cauza sărăciei. Tu trebuie să ştii adevărul despre mama ta, despre cine a fost mama ta, iar eu vreau să îţi spun şi după aia să hotărăşti singur dacă vrei să te mai uiţi în ochii mei. După ce te-am născut pe tine, părăsită de toată lumea …”, îşi începe Magda mărturisirea care îl emoţionează până la lacrimi pe Ioan (Vlad Gherman) şi care poate fi urmărită de telespectatori, diseară, de la 20.00, în “Fructul oprit”.

Episodul 5 din noul sezon al serialului aduce şi răspunsul mult aşteptat referitor la testul de paternitate, pe care Sonia (Michaela Prosan) îl face pentru a afla adevărul despre tatăl fiului său – Victor. Gestul ei nu este însă bine primit de Adrian (Bogdan Albulescu). “Ai făcut-o pentru Alex! E incredibil cât de tare ţi-a furat minţile omul ăsta!”, este ferm convins Adrian.

Pe de altă parte, Alex (Petru Păun) nu este dispus să renunţe la Sonia şi profită de orice ocazie pentru a se apropia de ea. Cei doi se întâlnesc din nou pe vaporul pe care odinioară s-au iubit. “Oare nu greşim?”, se întreabă ea. “Dragostea nu poate fi o greşeală, Sonia”, îi spune Alex. 

Deşi îşi dorea cu ardoare să devină mama, în momentul în care Tanţa (Doiniţa Oancea) află vestea cea mare, o anunţă pe Cami (Ana Creţu) că vrea să renunţe la copil. “De doi ani vă chinuiţi să faceţi un copil, de doi ani îmi spui că vrei să fii mamă şi acum când s-a întâmplat îmi spui că vrei să faci avort?!”, o întreabă Cami.
Ana află un lucru care îi va schimba viaţa. “Ce o să-ţi spun eu, o să-ţi schimbe viaţa definitiv!”, îi spune Roxana.
Secvenţe emoţionante, iubire, dramă şi suspans, diseară, de la ora 20.00, într-un nou episod din cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, de la Antena 1.

 

Tags: