„Fructul oprit” revine: suspans, iubire şi dramă

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 11:44
„Fructul oprit” revine: suspans, iubire şi dramă
„Fructul oprit” revine, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un nou sezon plin de surprize, suspans, iubire şi dramă, dar şi cu o distribuţie formată din actori talentaţi şi iubiţi de publicul român!

Acţiunea este plasată după aproape şase ani de la finalul primului sezon, iar telespectatorii vor regăsi personajele preferate schimbate, dar şi personaje noi. Primul episod, ale cărui filmări s-au desfăşurat în Pietroşiţa (judeţul Dâmboviţa), Bucureşti şi Snagov, prezintă întoarcerea Soniei (Michaela Prosan) în casa Caragea. Aceasta îi lase pe  toţi fără cuvinte, când îşi face apariţia în toiul petrecerii organizate cu prilejul aniversării de cinci ani a Marei (interpretată de Maria Nicole), fetiţa Anei Caragea (Cristina Ciobănaşu).

Cel de-al doilea sezon aduce în faţa publicului poveşti de iubire imposibilă, care se vor împleti cu povestea unui Monte Cristo modern, interpretat de Bogdan Stanoevici, din care nu va lipsi crezul său – >  (>).  “Nu ştii cum este să îţi pierzi ambii părinţi, stând în puşcărie pe nedrept (…) Timpul nu-l poţi da înapoi, în schimb poţi să te răzbuni pe cei care sunt vinovaţi! Caragea e vinovat! Caragea şi cu tot neamul lui!”, spune Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), pe care telespectatorii l-au văzut încă din ultimul episod al primului sezon, şi pe care îl vor cunoaşte mult mai bine în acest nou sezon.

După aproape şase ani, situaţia familiei Caragea este total schimbată. “Acum că firma nu mai are nici un contract, din ce o să plătească salariile oamenilor? Casa asta din ce o să o ţin?”, se întreabă Ana, copleşită de problemele financiare cu care se confruntă familia ei.
Tot în această seară, de la ora 20.00, telespectatorii vor găsi răspunsuri la multe întrebări cu privire la evoluţia personajelor lor preferate din serial. Ce reacţie va avea Alex (Petru Păun) când o va vedea pe femeia iubită, după o lungă perioadă de timp, ce s-a întâmplat cu Sonia în tot acest timp şi care este situaţia ei actuală, acestea sunt doar câteva dintre momentele care vor putea fi urmărite, astăzi, la Antena 1.

Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore şi Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean şi Radu Grigore.  Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană – director de imagine.
Actorii Maia Morgenstern, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Bogdan Iancu, dar şi copiii talentaţi Maria Nicole, Victor şi Călin Popescu s-au alăturat distribuţiei serialului şi vor putea fi urmăriţi în continuarea poveştii producţiei.
În această toamnă, “Fructul oprit” se vede în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!