Frumoasa si stralucitoare de sarbatori

Apropo.ro / 16.12.2007, 11:35
Frumoasa si stralucitoare de sarbatori
Sarbatorile trebuie sa te gaseasca frumoasa si stralucitoare chiar daca nu-ti mai vezi capul de treburi.

Sarbatorile trebuie sa te gaseasca frumoasa si stralucitoare chiar daca nu-ti mai vezi capul de treburi. Incepe de pe acum sa ai grija de ceea ce ai nevoie in serile de sarbatoare.

Daca pana acum ai tot mers la sala de gym si ai tinut o dieta corespunzatoare, acum ca vei da de masa cu bunatati nu face abuz. Incearca macar sa tii sub control apetiul si poftele ce te vor incerca. Mai ales ca daca ai tinut si post nu este indicat sa te arunci la bucate pentru a nu ajunge la spital cu indigestie sau mai stiu eu ce alte complicatii.

Mergi la tratamente cosmetice in functie de ce ai nevoie. Cabinetele de infrumusetare pun la disozitia noastra tratamente cosmetice pentru orice tip de ten.

Tenul incarcat are nevoie de o curatare in profunzime. O poti face si tu acasa cu tarate si malai, insa macar odata pe an meriti si tu un rasfat. Exfolierea, curatarea tenului, inchiderea porilor, hidratarea lui plus o masca de revigorare sunt mai mult posibile la saloane de infrumusetare decat acasa.

Tenul tau are nevoie de hidratare mai ales in sezonul rece. Este mai sensibil si de aceea trebuie sa-l protejezi cat mai mult. Incearca sa respecti ce-ti spune specialistul cat poti. Gasesti o multime de produse naturale si creme care te ajuta sa-ti mentii tenul curat si ingrijit. Nu uita ca in fiecare seara sa te demachezi corespunzator, sa folosesti o lotiune tonica, pentru ca mai apoi sa iti aplici o crema potrivita tipului de ten pe care il aveti. Macar o data pe saptamana aplica si o masca. Daca nu la salon vezi la plafar sau in magazinele de specialitate. Si ce iti povestea bunica inca mai functioneaza. Prepara-ti masti naturale si fii sigura ca vei avea un ten mult mai curat.