Frumuseţe pe muchie de cuţit – Alte două femei fericite, în a patra ediţie

Apropo.ro / 13.04.2009, 00:00
Frumuseţe pe muchie de cuţit - Alte două femei fericite, în a patra ediţie
Sîmbătă seara, la PRO TV, Daniela Niţă şi Evelin Imbru şi-au împlinit cea mai mare dorinţă: aceea de a scăpa de complexe şi de a fi încre­zătoare în propria frumuseţe.

Daniela Niţă (foto jos) a trecut printr-o nouă operaţie de rinoplastie şi a căpătat astfel nasul mult visat. De asemenea, tînăra a scăpat şi de complexul legat de sînii care nu i s-au dezvoltat în mod egal în adolescenţă. Rezultatul inter­venţiilor în zona nasului, a sînilor dar şi a pielii afectate i-a dat Danielei mai mult curaj atunci cînd merge la castin­guri.

Tot sîmbătă seara, Victor Slav a con­dus-o la întîlnirea cu familia pe noua Evelin Imbru. În urma inter­venţiilor în zona sînilor şi a ure­chilor, dar şi a co­rec­tu­rilor pentru nas şi ri­duri, Evelin priveşte viaţa mult mai în­crezătoare şi nu se mai teme că re­laţia sa cu soţul ar mai putea fi în pericol.

În seara de Înviere,
o femeie îşi recapătă vederea

În ediţia din 18 aprilie, la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” vin alte două femei care speră să remedieze defecte fizice majore legate de dantură şi vedere. Carmen Scarlat este o mămică de 28 de ani, care însă se simte bătrînă. Ori de cîte ori se priveşte în oglindă spune că vede o femeie de 50 de ani, care arată mai degrabă ca un bărbat.

Complexele au urmărit-o încă din copilărie. Pentru că purta ochelari şi avea urechile depărtate de cap, copiii o strigau ”aragaz cu patru ochi” şi ”elefănţelul Dumbo”. Acum dioptriile au ajuns la -8, iar dacă vor mai creşte, în scurt timp va avea nevoie de însoţitor.

Pe lângă urechi şi vedere, o altă problemă a femeii o reprezintă sînii foarte mici. Din această cauză, este mereu pusă în situaţii jenante: nu poate purta haine feminine, nu mai poate merge la plajă, iar relaţia cu soţul ei s-a răcit.

La rîndul ei, Carmen Şerban speră să nu mai fie o femeie interiorizată, să îşi găsească un loc de muncă, să îşi refacă astfel viaţa. Carmen are 21 de ani şi cel mai mare complex al său este dantura, care i-a făcut viaţa un coşmar. Totul a început cu şase ani în urmă, cînd a trebuit să îşi facă o lucrare la dantură.

A fost minţită că i se vor aplica dinţi de porţelan, însă în loc de un zîmbet sănătos a primit dinţi de plastic, care în timp au început să cadă şi să îşi schimbe culoarea. Carmen este ospătar şi a lucrat atît în ţară, cît şi în Italia, dar şi-a pierdut locul de muncă din cauza aspectului. A fost la multe interviuri, însă nu a fost acceptată. ”M-a afectat foarte mult acest lucru şi mă afectează şi astăzi”.

Frumuseţe pe muchie de cuţit – Sîmbătă, 22.15, PRO TV