Frumuseţe pe muchie de cuţit – Două mămici au primit şansa la o nouă viaţă

De: Mioara Tronaru / 27.04.2009, 00:00
Frumuseţe pe muchie de cuţit - Două mămici au primit şansa la o nouă viaţă
Şirul femeilor care au scăpat de complexe a fost completat în ediţia de sîmbătă, 25 aprilie, de poveştile cu ”happy end” a două mame, Georgeta şi Oana.

Georgeta Ionescu, o femeie care toată viaţa a muncit pe cîmp, fie vară, fie iarnă, şi-a sacrificat viaţa pentru ca fiica sa să aibă o copilărie liniştită. Meseria dură şi greutăţile vieţii au lăsat semne adînci pe chipul său, care o făceau să pară cu 10 ani mai în vîrstă.

La ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, a trecut prin operaţii de liposucţie, lifting facial, dar şi remodelarea nasului şi peeling chimic, în urma cărora aspectul său fizic s-a îmbunătăţit simţitor: a scăpat de surplusul de kilograme din zona abdomenului şi a căpătat un ten strălucitor.

Şi Oana Andreea Mizil (foto) este la fel de încrezătoare în forţele proprii după transformarea de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Intervenţiile în zona abdo­menului, a feţei, dar şi a sînilor şi a genunchilor au transformat-o într-o altă femeie, care nu se mai consideră ”mică, grasă şi urîtă” ca în trecut, ci frumoasă, atrăgătoare şi pregătită să îşi schimbe viaţa alături de cei doi copii ai săi.

Complexe din copilărie

Sîmbătă seara, pe 2 mai, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” dezvăluie poveştile de viaţă a două femei sensibile, care se luptă cu mari complexe legate de aspectul fizic încă din copilărie. Elena Tiţoiu are 34 de ani, este căsătorită şi îşi iubeşte nespus soţul, cu care are o fetiţă de un an şi jumă­tate, însă aspectul fizic nu îi dă linişte.

Şi-ar dori foarte mult o schim­bare în ceea ce priveşte nasul, dan­tura, sînii, dar şi colăcelul format în jurul taliei. Elena po­ves­teşte îndurerată că toate complexele sale au înce­put de la grădiniţă: ”De Crăciun, aveam serbare, iar un copil mi-a zis să mă dau la o parte că sînt urîtă, am nasul mare şi nu vrea să facă poză alături de mine”, îşi aminteşte femeia. Apoi, jignirile au continuat…

Şi Loredana Teodo­rescu, la numai 24 de ani, este o femeie complexată. Problemele sale au început cu mulţi ani în urmă, cînd din cauza unei carenţe de calciu a căzut şi s-a ales cu o fisură nazală. De atunci, a început lupta ei cu cei din jur, care îi puneau porecle jignitoare.

A încercat de cele mai multe ori să suplinească felul în care arată cu inteligenţa şi generozitatea sa, dar nu a putut scăpa de complexe. Pe lîngă defectul la nas, Loredana se confruntă şi cu probleme ale tenului şi şi-ar dori să aibă sînii mai mari, pentru a fi mai feminină.

Frumuseţe pe muchie de cuţit – Sîmbătă, 21.45, PRO TV