Frumuseţe pe muchie de cuţit – Înainte… şi după!

Apropo.ro / 23.03.2009, 00:00
Frumuseţe pe muchie de cuţit - Înainte... şi după!
Mihaela Traşcă şi Iuliana Căpraru sînt primele două curajoase care au deschis seria transformărilor spectaculoase din emisiunea de sîmbătă seara.

Telespectatorii PRO TV au putut urmări în prima ediţie etapele prin care au trecut cele două femei pentru a obţine schimbarea la care visau: fie că şi-au modificat forma nasului, au ”renunţat” la riduri sau kilograme în plus, fie că şi-au schimbat culoarea părului şi au aflat ce înseamnă un machiaj profe­sionist, amîndouă au învăţat din această experienţă că orice viaţă merită o nouă şansă.

Mihaela Traşcă (foto) a trecut prin emoţii mari. Marea sa problemă a fost dintotdeauna nasul, pe care l-a considerat mereu foarte mare şi ascuţit. Şi-a remediat însă acest defect, dar şi altele, cu ajutorul specialiştilor de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”: ”M-am schimbat mult, şi nu numai fizic, psihic sînt alt om. Sînt veselă mereu, zîmbesc altfel, gîndesc pozitiv. Acum, văd viaţa altfel”.

Iuliana povesteşte:
”Mărturisesc că mă aşteptam la o întinerire, dar nu una aşa de mare. Acum mă simt foarte bine, mă simt tînără, frumoasă, îmi place ceea ce văd. Am renăscut, simt că prind aripi”.

Următoarea porţie de tinereţe

Seria transformărilor impresionante continuă sîmbătă seară la PRO TV, cu alte două poveşti: o femeie suferă pentru că oamenii o consideră bunica propriilor copii, iar o alta speră ca schimbarea mult visată să o facă să se simtă în sfîrşit femeie.

Florica Iamandi este o femeie de 41 de ani, mamă a doi copii: o fetiţă de cinci ani şi un băieţel de trei. Durerea sa cea mai mare este tocmai această dife­renţă de vîrstă între ea şi copiii ei.

Cu lacrimi în ochi, Florica povesteşte că atunci cînd merge să îşi ia copiii de la grădiniţă, cei care nu o cunosc spun că a sosit bunica lor: ”Nu par eu chiar tînără, dar nici ca o bunică nu arăt şi de aceea mă deranjează cîteodată cînd oamenii spun ”. Dar ei nu au nici o vină”.

Femeia recunoaşte că munca grea, oboseala, trecerea anilor şi-au pus foarte mult amprenta asupra fizicului ei şi acum arată cu 10 ani mai în vîrstă. Ştie că nu are cum să fie ca în tinereţe, însă nu-şi doreşte decît să-şi arate vîrsta reală. ”Am doi copii mici şi frumoşi şi trebuie să mă păstrez în formă pînă vor ajunge la vîrsta la care se pot descurca singuri, fără să le fie ruşine cu mine. Aş vrea să mă simt iarăşi fe­me­ie!”.

La ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, ea a găsit spri­ji­nul de care avea nevoie. Alături de Victor Slav, Florica a mers la întîlnirea cu medicii specialişti. A trecut prin operaţii de abdominoplastie, blefaroplastie, lifting sau corecţie a danturii, iar rezultatele vor putea fi urmărite sîmbătă, în cea de-a doua ediţie a emisiunii.

Cel de-al doilea caz este cel al Mihaelei Pîrvu (foto). Aceasta lucrează ca inginer pro­iectant şi toată viaţa şi-a dedicat-o familiei şi ca­rierei, punîndu-se pe sine întotdeauna pe locul doi. Nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, însă nopţile petrecute în faţa computerului i-au accen­tuat defectele fizice şi, în special, ridurile. Încă din ado­lescenţă, a fost complexată de nas şi de urechi, pe care a încercat mereu să le ascundă.

În plus, are şi o cica­trice sub bărbie, mărturie a unei răni din copilărie. ”În copi­lărie, eram foarte înaltă şi foarte slabă şi lumea mai rîdea de mine, colegii mă porecleau în diverse mo­duri”. Mihaela îşi doreşte foarte mult o schimbare pentru că simte că a sosit vremea să se gîndească şi la ea pentru a fi o mamă şi o femeie cu adevărat împlinită.

Frumuseţe pe muchie de cuţit – sîmbătă, 21.45, PRO TV