Frumuseţe pe muchie de cuţit la PRO TV

Apropo.ro / 02.03.2009, 00:00
Frumuseţe  pe muchie de cuţit la PRO TV
Pe 21 martie, la PRO TV debutează un nou show, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, o emisiune despre oameni curajoşi, cu poveşti tulburătoare, care se supun unor serioase transformări fizice pentru a-şi recăpăta încrederea în sine şi, implicit, pentru a avea o viaţă normală.

Uneori, o transformare fizică fericită poate însemna o nouă şansă. Corectarea unui defect fizic poate semnifica o nouă viaţă şi mai multă încredere în sine. Pornind de la această idee, noul show de la PRO TV, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, aduce pe micile ecrane poveşti de viaţă impresionante ale unor oameni care au curajul să caute un nou început cu ajutorul bisturiului. În fiecare sîmbătă, emisiunea prezintă cazuri ale unor oameni pentru care viaţa este un adevărat coşmar din cauza unor defecte fizice. Tot ceea ce îşi doresc aceşti oameni este o viaţă normală, bucuria unui zîmbet victorios sau confortul unei siluete normale, iar prin intermediul emisiunii de la PRO TV au acum ocazia să obţină existenţa la care pînă acum doar au visat.

Chirurgi esteticieni de elită, medici stomatologi, oftalmologi, stilişti sau specialişti în make up se vor întîlni cu pacienţii din cadrul emisiunii pentru a sta de vorbă cu ei, pentru a-i încuraja şi pentru a stabili împreună intervenţiile de care aceştia au nevoie. Mai mult, pe parcursul ediţiilor, telespectatorii se vor întîlni şi cu familiile pacienţilor şi vor cunoaşte îndeaproape povestea de viaţă a fiecăruia. Emisiunea de la PRO TV va prezenta pas cu pas etapele transformării acestor oameni, operaţiile la care vor fi supuşi, trăirile pacienţilor, temerile fiecăruia, dar şi prima întîlnire cu oglinda şi rezultatul final.